Lun kikertsalat med blomkål og ost

Tidsbruk 15 minutter
11 ingredienser
377 planlagt
Lun kikertsalat med blomkål og ost
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne gode og mettende middagssalaten lager du på under 15 minutter!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 boks
Kikerter 

1 stk
Blomkål 

2 stk
Sjalottløk 

2 ts
Estragon 

1 ts
Sitron
100 g
Ost
0,5 glass
Soltørket tomat
50 g
Ruccula

1 ss
Solsikkeolje

1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Hell av laken fra kikertene, skyll i kaldt vann og la det renne godt av. 

Trinn 2

Finhakk sjalottløk og skjær blomkål i mellomstore biter. 
Varm solsikkeolje i en stor panne, og stek sjalottløk til den er myk og blank.

Trinn 3

Tilsett blomkål og stek til den begynner å bli mør. Tilsett kikerter og estragon og stek noen minutter til.

Trinn 4

Smak til med sitron, salt og pepper. 
Ta pannen av plata og tilsett hakket, soltørket tomat og ruccula. Smuldre over ost og server.