Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lun kikertsalat med blomkål og ost

Tidsbruk 15 minutter
11 ingredienser
211 planlagt
Lun kikertsalat med blomkål og ost
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne gode og mettende middagssalaten lager du på under 15 minutter!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 boks
Kikerter 

1 stk
Blomkål 

2 stk
Sjalottløk 

2 ts
Estragon 

1 ts
Sitron
100 g
Ost
0,5 glass
Soltørket tomat
50 g
Ruccula

1 ss
Solsikkeolje

1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Hell av laken fra kikertene, skyll i kaldt vann og la det renne godt av. 

Trinn 2

Finhakk sjalottløk og skjær blomkål i mellomstore biter. 
Varm solsikkeolje i en stor panne, og stek sjalottløk til den er myk og blank.

Trinn 3

Tilsett blomkål og stek til den begynner å bli mør. Tilsett kikerter og estragon og stek noen minutter til.

Trinn 4

Smak til med sitron, salt og pepper. 
Ta pannen av plata og tilsett hakket, soltørket tomat og ruccula. Smuldre over ost og server.