Lun italiensk potetsalat

Tidsbruk 35 minutter
8 ingredienser
74 planlagt
Lun italiensk potetsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Potetsalat med god vinaigrette er deilig sommermat og nærmest et måltid i seg selv.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Potetsalat

800 g
Nypoteter
1 dl
Soltørkede tomater
2 stk
Sjalottløk
0.3 dl
Hvitvinseddik
1.5 dl
Extra virgin olivenolje
0.5 ts
Salt
0.3 ts
Kvernet pepper

Topp med

0.5 potte
Gressløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene med skallet på. Skrell og skjær potetene i skiver mens de fremdeles er lune.

Trinn 2

Finhakk soltørkede tomater og sjalottløk og ha i en bolle. Tilsett eddik, salt og pepper. Spe med olivenolje og smak til. Hell vinaigretten over de nykokte potetene og dryss med gressløk. Server retten mens den fremdeles er lun.