Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lun italiensk potetsalat

Oppskrift på Lun italiensk potetsalat

Potetsalat med god vinaigrette er deilig sommermat og nærmest et måltid i seg selv.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 67 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Potetsalat

600 g Nypoteter
0,8 dl Soltørkede tomater
1,5 stk Sjalottløk
0,2 dl Hvitvinseddik
0,2 ts Kvernet pepper
1,1 dl Extra virgin olivenolje
0,4 ts Salt

Topp med

0,4 potte Gressløk

Del vår Lun italiensk potetsalat oppskrift


Slik lager du Lun italiensk potetsalat

Trinn 1

Kok potetene med skallet på. Skrell og skjær potetene i skiver mens de fremdeles er lune.

Trinn 2

Finhakk soltørkede tomater og sjalottløk og ha i en bolle. Tilsett eddik, salt og pepper. Spe med olivenolje og smak til. Hell vinaigretten over de nykokte potetene og dryss med gressløk. Server retten mens den fremdeles er lun.


Dra ned i kalender