Lun italiensk potetsalat

Tidsbruk 35 minutter
8 ingredienser
214 planlagt
Lun italiensk potetsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Potetsalat med god vinaigrette er deilig sommermat og nærmest et måltid i seg selv.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Potetsalat

600 g
Nypoteter
0,8 dl
Soltørkede tomater
1,5 stk
Sjalottløk
0,2 dl
Hvitvinseddik
1,1 dl
Extra virgin olivenolje
0,4 ts
Salt
0,2 ts
Kvernet pepper

Topp med

0,4 potte
Gressløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene med skallet på. Skrell og skjær potetene i skiver mens de fremdeles er lune.

Trinn 2

Finhakk soltørkede tomater og sjalottløk og ha i en bolle. Tilsett eddik, salt og pepper. Spe med olivenolje og smak til. Hell vinaigretten over de nykokte potetene og dryss med gressløk. Server retten mens den fremdeles er lun.