Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lun camembert med rødvinskokte svisker

Tidsbruk 35 minutter
6 ingredienser
32 planlagt
Lun camembert med rødvinskokte svisker
Legg oppskrift
i handlelapp
Syrlig ost med søte, rødvinskokte svisker er en fantastisk smakskombinasjon. Prøv selv!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ost

180 g
Camembert

Svisker

112,5 g
Svisker
2,3 dl
Rødvin
0,8 dl
Vann
0,8 ss
Sukker
1,5 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok svisker med rødvin under lokk i 10 minutter. Ta av lokket og reduser væsken til halvparten. Tilsett sukker og balsamico og reduser til 1/3. (Alt.: Kok sviskene i solbærsaft, vann og balsamicoeddik. Reduser til ca. 1/3.) Avkjøl.

Trinn 2

Trinn 2

Stek osten i 10 minutter. Løft osten forsiktig over på et serveringsfat og ha sviskene på toppen. Server gjerne med godt brød eller kjeks.

Serveringsforslag

Det er viktig at Camemberten serveres varm!