Lun camembert med rødvinskokte svisker

Tidsbruk 35 minutter
6 ingredienser
39 planlagt
Lun camembert med rødvinskokte svisker
Legg oppskrift
i handlelapp
Syrlig ost med søte, rødvinskokte svisker er en fantastisk smakskombinasjon. Prøv selv!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ost

180 g
Camembert

Svisker

112,5 g
Svisker
2,3 dl
Rødvin
0,8 dl
Vann
0,8 ss
Sukker
1,5 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok svisker med rødvin under lokk i 10 minutter. Ta av lokket og reduser væsken til halvparten. Tilsett sukker og balsamico og reduser til 1/3. (Alt.: Kok sviskene i solbærsaft, vann og balsamicoeddik. Reduser til ca. 1/3.) Avkjøl.

Trinn 2

Trinn 2

Stek osten i 10 minutter. Løft osten forsiktig over på et serveringsfat og ha sviskene på toppen. Server gjerne med godt brød eller kjeks.

Serveringsforslag

Det er viktig at Camemberten serveres varm!