Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lun camembert med rødvinskokte svisker

Oppskrift på Lun camembert med rødvinskokte svisker

Syrlig ost med søte, rødvinskokte svisker er en fantastisk smakskombinasjon. Prøv selv!

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 6 ingredienser
Handlet 32 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ost

180 g Camembert

Svisker

0,8 dl Vann
112,5 g Svisker
0,8 ss Sukker
1,5 ss Balsamicoeddik
2,3 dl Rødvin

Del vår Lun camembert med rødvinskokte svisker oppskrift


Slik lager du Lun camembert med rødvinskokte svisker

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok svisker med rødvin under lokk i 10 minutter. Ta av lokket og reduser væsken til halvparten. Tilsett sukker og balsamico og reduser til 1/3. (Alt.: Kok sviskene i solbærsaft, vann og balsamicoeddik. Reduser til ca. 1/3.) Avkjøl.

Trinn 2

Trinn 2

Stek osten i 10 minutter. Løft osten forsiktig over på et serveringsfat og ha sviskene på toppen. Server gjerne med godt brød eller kjeks.

Serveringsforslag

Det er viktig at Camemberten serveres varm!


Dra ned i kalender