Lun brokkolisalat med kylling

Tidsbruk 20 minutter
12 ingredienser
1240 planlagt
Lun brokkolisalat med kylling
Legg oppskrift
i handlelapp
Eple, brokkoli, yoghurt og apetina mild – i denne kyllingretten er det mange gode smaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Salat

1 stk
Rødløk 4-pk
1 stk
Brokkoli
1 ss
Hvitvinseddik

Dressing

1 stk
Grønt eple
2 dl
Yoghurt naturell
80 g
Apetina mild

Kylling

500 g
Lårfilet av kylling
1 ss
Maizena
0,5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Rens og kutt rødløken i tynne strimler. Ha halvparten av strimlene i en liten bolle og hell over hvitvinseddik. Vend det godt sammen og sett til side.

Trinn 2

Vask og kutt brokkolien i små buketter. Kok i lettsaltet vann i 2-3 minutter. La det dampe av seg i et dørslag.

Trinn 3

Vask og kutt eple i små terninger. Bland med yoghurt og smuldre i apetina.

Trinn 4

Krydre lårfilet av kylling med salt og pepper. Vend dem i maizena. Stek i olje i en stor stekepanne i 2-3 minutter på hver side.

Trinn 5

Ha i brokkoli og resten av løken og stek videre i 1-2 minutt. Skru av varmen.

Trinn 6

Vend sammen kylling, brokkoli, stekt løk, yoghurtdressing og marinert løk. Server.