Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lun brokkolisalat med kylling

Tidsbruk 20 minutter
12 ingredienser
773 planlagt
Lun brokkolisalat med kylling
Legg oppskrift
i handlelapp
Eple, brokkoli, yoghurt og apetina mild – i denne kyllingretten er det mange gode smaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Salat

1 stk
Rødløk 4-pk
1 stk
Brokkoli
1 ss
Hvitvinseddik

Dressing

1 stk
Grønt eple
2 dl
Yoghurt naturell
80 g
Apetina mild

Kylling

500 g
Lårfilet av kylling
1 ss
Maizena
0,5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Rens og kutt rødløken i tynne strimler. Ha halvparten av strimlene i en liten bolle og hell over hvitvinseddik. Vend det godt sammen og sett til side.

Trinn 2

Vask og kutt brokkolien i små buketter. Kok i lettsaltet vann i 2-3 minutter. La det dampe av seg i et dørslag.

Trinn 3

Vask og kutt eple i små terninger. Bland med yoghurt og smuldre i apetina.

Trinn 4

Krydre lårfilet av kylling med salt og pepper. Vend dem i maizena. Stek i olje i en stor stekepanne i 2-3 minutter på hver side.

Trinn 5

Ha i brokkoli og resten av løken og stek videre i 1-2 minutt. Skru av varmen.

Trinn 6

Vend sammen kylling, brokkoli, stekt løk, yoghurtdressing og marinert løk. Server.