Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lun brokkolisalat med kylling

Oppskrift på Lun brokkolisalat med kylling

Eple, brokkoli, yoghurt og apetina mild – i denne kyllingretten er det mange gode smaker.

Tidsbruk 20 minutter
Inneholder 12 ingredienser
Handlet 562 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Det lille ekstra

Dressing

1 stk Grønt eple
80 g Apetina mild
2 dl Yoghurt naturell

Kylling

2 ss Olje til steking
1 ss Maizena
0,5 ts Salt
500 g Lårfilet av kylling
1 klype Nykvernet pepper

Ris

3 dl Jasminris

Salat

1 stk Brokkoli
1 stk Rødløk 4-pk
1 ss Hvitvinseddik

Del vår Lun brokkolisalat med kylling oppskrift



Slik lager du Lun brokkolisalat med kylling

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Rens og kutt rødløken i tynne strimler. Ha halvparten av strimlene i en liten bolle og hell over hvitvinseddik. Vend det godt sammen og sett til side.

Trinn 2

Vask og kutt brokkolien i små buketter. Kok i lettsaltet vann i 2-3 minutter. La det dampe av seg i et dørslag.

Trinn 3

Vask og kutt eple i små terninger. Bland med yoghurt og smuldre i apetina.

Trinn 4

Krydre lårfilet av kylling med salt og pepper. Vend dem i maizena. Stek i olje i en stor stekepanne i 2-3 minutter på hver side.

Trinn 5

Ha i brokkoli og resten av løken og stek videre i 1-2 minutt. Skru av varmen.

Trinn 6

Vend sammen kylling, brokkoli, stekt løk, yoghurtdressing og marinert løk. Server.


Dra ned i kalender