Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lobster Roll

Oppskrift på Lobster Roll

En tradisjonsrik rett fra Maine – nå hetere enn noensinne.

Inneholder 7 ingredienser
Handlet 34 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Hummer

2 stk Kokt hummer

Klaret smør

100 g Smør

Loff

4 skive Loff
2 ss Smør

Server med

1 boks Chipotle chili mayo

Smak til med

1 ss Hakket persille
1 stk Sitron

Del vår Lobster Roll oppskrift


Slik lager du Lobster Roll

Trinn 1

Plukk ut alt av kjøttet fra hummerhale og klør og kutt i store biter.

Trinn 2

Lag klaret smør: Smelt smør forsiktig i en gryte og la det stå på svak varme slik at det holder seg flytende. Ikke la det koke og ikke rør i det. Vent noen minutter til smøret har skilt seg (melkeproteinene vil synke til bunns i gryten). Skum av på toppen.

Trinn 3

Skjær to tykke skiver loff, ca. 5 cm. Stek på begge sider i smør. Skjær så skivene i to, men bare nesten igjennom. Fyll loffskiver med hummerkjøttet, hell over litt varmt klaret smør og press over litt sitron. Topp med hakket persille. Server med Chipotle Chili Mayo, eller som i Maine, med klaret smør eller majones


Dra ned i kalender