Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Linsekompott

Tidsbruk 45 Minutter
12 Ingredienser
13 Planlagt
Linsekompott
Klikk og dra
til kalenderen
Denne salataktige måten å servere linser på passer godt som tilbehør til fisk og kjøtt – sommer som vinter.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

90 g
Linser
0,8 stk
Sjalottløk
37,5 g
Sellerirot
37,5 g
Gulrot
22,5 g
Stangselleri
0,8 stk
Laurbærblad
0,8 ss
Dijonsennep
0,8 ss
Finkuttet persille
0,8 l
Hønsebuljong
0,8 dl
Olivenolje
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll linsene til vannet er klart. Fres sjalottløk, sellerirot, gulrot og stangselleri i små terninger. Tilsett linser, laurbærblad og kyllingkraft. La alt koke til linsene er møre, ca. 30 minutter under lokk.

Trinn 2

Vend inn sennep, olivenolje, finkuttet persille og smak til med salt og nykvernet, sort pepper. Server linsenkompotten varm eller kald.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender