Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Linsekompott

Oppskrift på Linsekompott

Denne salataktige måten å servere linser på passer godt som tilbehør til fisk og kjøtt – sommer som vinter.

Tidsbruk 45 minutter
Inneholder 12 ingredienser
Handlet 13 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Linsekompott

37,5 g Gulrot
22,5 g Stangselleri
0,8 stk Sjalottløk
37,5 g Sellerirot
90 g Linser
0,8 ss Finkuttet persille
0,8 ss Dijonsennep
0,8 l Hønsebuljong
0,8 dl Olivenolje
0,8 klype Salt
0,8 klype Pepper
0,8 stk Laurbærblad

Del vår Linsekompott oppskrift


Slik lager du Linsekompott

Trinn 1

Skyll linsene til vannet er klart. Fres sjalottløk, sellerirot, gulrot og stangselleri i små terninger. Tilsett linser, laurbærblad og kyllingkraft. La alt koke til linsene er møre, ca. 30 minutter under lokk.

Trinn 2

Vend inn sennep, olivenolje, finkuttet persille og smak til med salt og nykvernet, sort pepper. Server linsenkompotten varm eller kald.


Dra ned i kalender