Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Linsekompott

Tidsbruk 45 minutter
12 ingredienser
39 planlagt
Linsekompott
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne salataktige måten å servere linser på passer godt som tilbehør til fisk og kjøtt – sommer som vinter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

90 g
Linser
0,8 stk
Sjalottløk
37,5 g
Sellerirot
37,5 g
Gulrot
22,5 g
Stangselleri
0,8 stk
Laurbærblad
0,8 ss
Dijonsennep
0,8 ss
Finkuttet persille
0,8 l
Hønsebuljong
0,8 dl
Olivenolje
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll linsene til vannet er klart. Fres sjalottløk, sellerirot, gulrot og stangselleri i små terninger. Tilsett linser, laurbærblad og kyllingkraft. La alt koke til linsene er møre, ca. 30 minutter under lokk.

Trinn 2

Vend inn sennep, olivenolje, finkuttet persille og smak til med salt og nykvernet, sort pepper. Server linsenkompotten varm eller kald.