Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Limemarinert salmalaks med kokos og koriander

Oppskrift på Limemarinert salmalaks med kokos og koriander

Kokos, soya, lime, chili og koriander gir denne laksen en smak av Asia. Enkelt, smakfullt og delikat!

Tidsbruk 105 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 74 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Salmalaks

300 g Salmalaks

Saus/Marinade

0,8 neve Koriander
1,5 ss Olivenolje
0,8 stk Rød chili
3 dl Kokosmelk
0,8 dl Fløte
0,8 ts Sukker
1,5 stk Saft av lime

Del vår Limemarinert salmalaks med kokos og koriander oppskrift


Slik lager du Limemarinert salmalaks med kokos og koriander

Trinn 1

Hakk chili og koriander grovt. Spar noen blader koriander til pynt. Bland chili og koriander med resten av ingrediensene til marinaden i en bolle. Kjør sammen med en stavmikser.

Trinn 2

Kutt laksen i 1 cm tykke "sashimi-skiver". Legg skivene pent utover på et fat eller fordel på tallerkener. Hell marinaden over. Sett til marinering i kjøleskap i ca. 1 time.

Trinn 3

Ta laksen ut ½ time for servering. Dryss over litt grovhakket koriander.


Dra ned i kalender