Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Limemarinert salmalaks med kokos og koriander

Tidsbruk 105 minutter
8 ingredienser
98 planlagt
Limemarinert salmalaks med kokos og koriander
Legg oppskrift
i handlelapp
Kokos, soya, lime, chili og koriander gir denne laksen en smak av Asia. Enkelt, smakfullt og delikat!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Salmalaks

300 g
Salmalaks

Saus/Marinade

0,8 stk
Rød chili
0,8 neve
Koriander
1,5 stk
Saft av lime
1,5 ss
Olivenolje
3 dl
Kokosmelk
0,8 dl
Fløte
0,8 ts
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Hakk chili og koriander grovt. Spar noen blader koriander til pynt. Bland chili og koriander med resten av ingrediensene til marinaden i en bolle. Kjør sammen med en stavmikser.

Trinn 2

Kutt laksen i 1 cm tykke "sashimi-skiver". Legg skivene pent utover på et fat eller fordel på tallerkener. Hell marinaden over. Sett til marinering i kjøleskap i ca. 1 time.

Trinn 3

Ta laksen ut ½ time for servering. Dryss over litt grovhakket koriander.