Lettsaltet uer

Tidsbruk 25 minutter
8 ingredienser
57 planlagt
Lettsaltet uer
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
På dypt vann? Ikke med denne retten. Uer lever på dypet, men filetene stortrives i stekepanna og serveres med en herlig dressing som passer spesielt godt til akkurat denne fisken.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Uerfilet lettsaltet frossen Godehav
500 g
Poteter
1 pose
Brokkoli- og blomkålblanding REMA 1000
0,5 stk
Løk
2 stk
Tomat
6 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Balsamicoeddik
3 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Skrell potetene, del dem i biter og kok i lettsaltet vann. Når potetene er nesten møre, kan du tilsette brokkoli- og blomkålblandingen. Kok det mørt sammen med potetene. Sil av vannet og ha på litt olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Del fisken i biter, ha på salt og pepper og stek i varm panne med olivenolje i ca. 2 minutter på hver side. Ta ut fisken.

Trinn 3

Trinn 3

Ha hakket løk i pannen og stek til gyllen. Tilsett balsamicoeddik, soyasaus og 1 dl vann pr. 500g fisk og kok opp.

Trinn 4

Trinn 4

Ha i finhakket tomat tilslutt. Server fiskestykkene med den varme dressingen, poteter og brokkoli- og blomkålblandingen.

Serveringsforslag

Frisk, hakket persille gir ekstra piff til denne retten.