Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Lettsaltet uer

Tidsbruk 25 Minutter
8 Ingredienser
36 Planlagt
Lettsaltet uer
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for melk
På dypt vann? Ikke med denne retten. Uer lever på dypet, men filetene stortrives i stekepanna og serveres med en herlig dressing som passer spesielt godt til akkurat denne fisken.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Uerfilet lettsaltet frossen Godehav
500 g
Poteter
1 pose
Brokkoli- og blomkålblanding REMA 1000
0,5 stk
Løk
2 stk
Tomat
6 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Balsamicoeddik
3 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Skrell potetene, del dem i biter og kok i lettsaltet vann. Når potetene er nesten møre, kan du tilsette brokkoli- og blomkålblandingen. Kok det mørt sammen med potetene. Sil av vannet og ha på litt olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Del fisken i biter, ha på salt og pepper og stek i varm panne med olivenolje i ca. 2 minutter på hver side. Ta ut fisken.

Trinn 3

Trinn 3

Ha hakket løk i pannen og stek til gyllen. Tilsett balsamicoeddik, soyasaus og 1 dl vann pr. 500g fisk og kok opp.

Trinn 4

Trinn 4

Ha i finhakket tomat tilslutt. Server fiskestykkene med den varme dressingen, poteter og brokkoli- og blomkålblandingen.

Serveringsforslag

Frisk, hakket persille gir ekstra piff til denne retten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender