Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lettsaltet torsk med råkost og hollandaise

Oppskrift på Lettsaltet torsk med råkost og hollandaise

Denne smaksrike fiskemiddagen lager du på 20 minutter!

Tidsbruk 20 minutter
Inneholder 6 ingredienser
Handlet 556 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Torskefilet lettsaltet
1 pose Råkostsalat
1 pose Hollandaise
3 dl Middagsris

Fra kjøkkenskapet ditt

1 ss Smør
4 dl Vann

Del vår Lettsaltet torsk med råkost og hollandaise oppskrift


Slik lager du Lettsaltet torsk med råkost og hollandaise

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Ha fisk, halvparten av råkostsalaten, smør og vann i en liten gryte. Sett på lokk og kok opp. La det småkoke i 5-6 minutter, til fisken flaker seg fint. Hell av vannet.

Trinn 3

Skyll posen med saus i varmt vann. Klipp opp og varm forsiktig i en gryte.

Tips

Bland gjerne de rå grønnsakene med litt olje, friske urter og sitronsaft.



Prøv også disse rettene



Dra ned i kalender