Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Lettsaltet torsk med poteter og tomater

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
1113 planlagt
Lettsaltet torsk med poteter og tomater
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Fri for gluten
Ovnsbakt fiskelykke! Ikke mye kan måle seg med en skikkelig god fiskerett, og denne ovnsbakte torskemiddagen er enkel å lykkes med. Når fisken flaker seg er den klar for servering.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Saus

1 stk
Sjalottløk
1 bunt
Vårløk
2 stk
Tomater
1 boks
Grovhakkede tomater
0,5 dl
Olivenolje
4 ss
Ketchup
1 klype
Pepper

Squash

0,5 stk
Grønn squash

Torsk

500 g
Lettsaltet torsk

Poteter

1 pakke
Potetbåter med skall og marinade, Bama

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C.

Trinn 2

Finhakk sjalottløk, vårløk og tomater og bland i en stor bolle med hermetiske tomater, olivenolje og ketchup. Tilsett kvernet sort pepper.

Trinn 3

Skjær squash i skiver. Fjern skinnet fra torsken og skjær den i biter. Vend squash og torsk inn i sausen. Bland til slutt inn potetene og ha det hele i en stor ildfast form. Stek ved 180°C i ca. 20 minutter.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender