Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lettsaltet torsk med poteter og tomater
Fri for gluten og melk

Oppskrift på Lettsaltet torsk med poteter og tomater

Ovnsbakt fiskelykke! Ikke mye kan måle seg med en skikkelig god fiskerett, og denne ovnsbakte torskemiddagen er enkel å lykkes med. Når fisken flaker seg er den klar for servering.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 10 ingredienser
Handlet 1093 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Poteter

1 pakke Potetbåter med skall og marinade, Bama

Saus

2 stk Tomater
1 bunt Vårløk
1 boks Grovhakkede tomater
1 stk Sjalottløk
0,5 dl Olivenolje
4 ss Ketchup
1 klype Pepper

Squash

0,5 stk Grønn squash

Torsk

500 g Lettsaltet torsk

Del vår Lettsaltet torsk med poteter og tomater oppskrift


Slik lager du Lettsaltet torsk med poteter og tomater

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C.

Trinn 2

Finhakk sjalottløk, vårløk og tomater og bland i en stor bolle med hermetiske tomater, olivenolje og ketchup. Tilsett kvernet sort pepper.

Trinn 3

Skjær squash i skiver. Fjern skinnet fra torsken og skjær den i biter. Vend squash og torsk inn i sausen. Bland til slutt inn potetene og ha det hele i en stor ildfast form. Stek ved 180°C i ca. 20 minutter.


Dra ned i kalender