Lettsaltet torsk med poteter og tomater

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
1358 planlagt
Lettsaltet torsk med poteter og tomater
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Fri for gluten
Ovnsbakt fiskelykke! Ikke mye kan måle seg med en skikkelig god fiskerett, og denne ovnsbakte torskemiddagen er enkel å lykkes med. Når fisken flaker seg er den klar for servering.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Saus

1 stk
Sjalottløk
1 bunt
Vårløk
2 stk
Tomater
1 boks
Grovhakkede tomater
0,5 dl
Olivenolje
4 ss
Ketchup
1 klype
Pepper

Squash

0,5 stk
Grønn squash

Torsk

500 g
Lettsaltet torsk

Poteter

1 pakke
Potetbåter med skall og marinade, Bama

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C.

Trinn 2

Finhakk sjalottløk, vårløk og tomater og bland i en stor bolle med hermetiske tomater, olivenolje og ketchup. Tilsett kvernet sort pepper.

Trinn 3

Skjær squash i skiver. Fjern skinnet fra torsken og skjær den i biter. Vend squash og torsk inn i sausen. Bland til slutt inn potetene og ha det hele i en stor ildfast form. Stek ved 180°C i ca. 20 minutter.