Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lefseruller med gravet ørret

Oppskrift på Lefseruller med gravet ørret

En norsk vri på laksewrap!

Tidsbruk 15 minutter
Inneholder 10 ingredienser
Handlet 144 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Lefseruller

0,8 ss Pepperrot (på tube)
112,5 g Gravet ørret
1,5 dl Crème fraîche
1,5 stk Lefser, delt i to
0,8 ss Presset sitron
0,2 stk Purre
0,8 klype Salt
0,8 stk Stort eple
0,8 pakke Rucculasalat
0,8 ts Sukker

Del vår Lefseruller med gravet ørret oppskrift


Slik lager du Lefseruller med gravet ørret

Trinn 1

Pepperrotkrem: Visp crème fraîche til en fast krem. Tilsett pepperrot, sukker og presset sitron. Smak til med salt og evt. mer pepperrot, hvis du ønsker en sterkere smak. Finhakk eplet og bland forsiktig inn i kremen.

Trinn 2

Smør pepperrotkrem på lefser, legg på gravet ørret i skiver, ruccula og finsnittet purre. Rull sammen.


Dra ned i kalender