Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lefseruller med gravet ørret

Tidsbruk 15 minutter
10 ingredienser
145 planlagt
Lefseruller med gravet ørret
Legg oppskrift
i handlelapp
En norsk vri på laksewrap!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1,5 stk
Lefser, delt i to
112,5 g
Gravet ørret
1,5 dl
Crème fraîche
0,8 ss
Pepperrot (på tube)
0,8 ss
Presset sitron
0,8 stk
Stort eple
0,8 pakke
Rucculasalat
0,2 stk
Purre
0,8 ts
Sukker
0,8 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Pepperrotkrem: Visp crème fraîche til en fast krem. Tilsett pepperrot, sukker og presset sitron. Smak til med salt og evt. mer pepperrot, hvis du ønsker en sterkere smak. Finhakk eplet og bland forsiktig inn i kremen.

Trinn 2

Smør pepperrotkrem på lefser, legg på gravet ørret i skiver, ruccula og finsnittet purre. Rull sammen.