Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Langpannepizza

Tidsbruk 120 Minutter
8 Ingredienser
3247 Planlagt
Langpannepizza
Klikk og dra
til kalenderen
Pizzaen kom opprinnelig til Italia fra Hellas. Av et mangfold pizzavarianter, er hjemmelaget langpannepizza den norske familiefavoritten.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 14%, 400 g Nordfjord
1 stk
Tørrgjær Idun
2 stk
Løk
1 boks
Tomatpuré REMA 1000
300 g
Norvegia Tine
7,5 dl
Hvetemel
3 ss
Raps- og olivenolje Ybarra
1 ts
Oregano, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Bland sammen hvetemel, tørrgjær og ½ ts salt per pose tørrgjær. Rør inn 3 dl lunkent vann per pose tørrgjær og olje og bland alt godt sammen. Settes til heving i bollen i 20-30 minutter.

Trinn 2

Ha hvetemel på bakebordet og kjevle ut deigen slik at den passer i en langpanne.

Trinn 3

Hakk løk og stek sammen med kjøttdeigen. Ha i tomatpuré og 1 dl vann per boks med tomatpuré. Kok sammen og smak til med salt og pepper. Fordel kjøttsausen utover pizzadeigen. Dryss godt med ost på toppen.

Trinn 4

Stekes ved 225 grader i ca 25 minutter. Dryss gjerne over litt tørket oregano eller pizzakrydder.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender