Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Langpannepizza

Oppskrift på Langpannepizza

Pizzaen kom opprinnelig til Italia fra Hellas. Av et mangfold pizzavarianter, er hjemmelaget langpannepizza den norske familiefavoritten.

Tidsbruk 120 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 4008 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 stk Kvernet deig av storfe 14%, 400 g Nordfjord
1 stk Tørrgjær Idun
2 stk Løk
1 boks Tomatpuré REMA 1000
300 g Norvegia Tine

Fra kjøkkenskapet ditt

7,5 dl Hvetemel
3 ss Raps- og olivenolje Ybarra
1 ts Oregano, tørket

Del vår Langpannepizza oppskrift


Slik lager du Langpannepizza

Trinn 1

Bland sammen hvetemel, tørrgjær og ½ ts salt per pose tørrgjær. Rør inn 3 dl lunkent vann per pose tørrgjær og olje og bland alt godt sammen. Settes til heving i bollen i 20-30 minutter.

Trinn 2

Ha hvetemel på bakebordet og kjevle ut deigen slik at den passer i en langpanne.

Trinn 3

Hakk løk og stek sammen med kjøttdeigen. Ha i tomatpuré og 1 dl vann per boks med tomatpuré. Kok sammen og smak til med salt og pepper. Fordel kjøttsausen utover pizzadeigen. Dryss godt med ost på toppen.

Trinn 4

Stekes ved 225 grader i ca 25 minutter. Dryss gjerne over litt tørket oregano eller pizzakrydder.


Dra ned i kalender