Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Landkyllinglår med pastasalat

Oppskrift på Landkyllinglår med pastasalat

Denne pastasalaten er et måltid i seg selv; den er enkel å lage og er perfekt som piknik-mat.

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 15 ingredienser
Handlet 241 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Dressing

0,8 fedd Hvitløk
2,3 ss Hvitvinseddik
1,1 dl Extra virgin olivenolje
0,8 stk Rødløk 4-pk
0,4 potte Basilikum
1,5 dl Soltørkede tomater
0,8 klype Pepper
0,8 klype Salt

Kyllinglår

1,5 ss Solsikkeolje
1,5 stk Landkyllinglår, Provencekrydret
0,2 ts Kvernet pepper
0,8 ts Salt

Salat

300 g Apetina classic
225 g Pastaskruer, eller pastaskjell
0,8 dl Sorte stenfrie oliven

Del vår Landkyllinglår med pastasalat oppskrift


Slik lager du Landkyllinglår med pastasalat

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C, varmluft. Ben ut kyllinglårene, da trenger de ikke så lang steketid. Ha salt og pepper på kyllingen og brun stykkene i 1 minutt på hver side i solsikkeolje og etterstek i ovnen i 10 minutter. Du kan også grille dem; 4 minutter på hver side. La kyllingen hvile i 10 minutter før servering.

Trinn 2

Kok pastaen som anvist på pakken i saltet vann med litt olivenolje. Avkjøl pastaen i kaldt vann som siles fra. Ha pastaen i en bolle med steinfrie oliven og ost i terninger.

Trinn 3

Dressing: Bland olivenolje og eddik med strimlede soltørkede tomater, finhakket rødløk og hvitløk og grovhakket frisk basilikum. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Hell dressingen over pastaen og bland godt. Server med stekte eller grillede kyllinglår i skiver.



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender