Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Landkyllinglår med pastasalat

Tidsbruk 40 Minutter
15 Ingredienser
243 Planlagt
Landkyllinglår med pastasalat
Klikk og dra
til kalenderen
Denne pastasalaten er et måltid i seg selv; den er enkel å lage og er perfekt som piknik-mat.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllinglår

1,5 stk
Landkyllinglår, Provencekrydret
1,5 ss
Solsikkeolje
0,8 ts
Salt
0,2 ts
Kvernet pepper

Salat

225 g
Pastaskruer, eller pastaskjell
0,8 dl
Sorte stenfrie oliven
300 g
Apetina classic

Dressing

1,1 dl
Extra virgin olivenolje
2,3 ss
Hvitvinseddik
1,5 dl
Soltørkede tomater
0,8 stk
Rødløk 4-pk
0,8 fedd
Hvitløk
0,4 potte
Basilikum
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C, varmluft. Ben ut kyllinglårene, da trenger de ikke så lang steketid. Ha salt og pepper på kyllingen og brun stykkene i 1 minutt på hver side i solsikkeolje og etterstek i ovnen i 10 minutter. Du kan også grille dem; 4 minutter på hver side. La kyllingen hvile i 10 minutter før servering.

Trinn 2

Kok pastaen som anvist på pakken i saltet vann med litt olivenolje. Avkjøl pastaen i kaldt vann som siles fra. Ha pastaen i en bolle med steinfrie oliven og ost i terninger.

Trinn 3

Dressing: Bland olivenolje og eddik med strimlede soltørkede tomater, finhakket rødløk og hvitløk og grovhakket frisk basilikum. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Hell dressingen over pastaen og bland godt. Server med stekte eller grillede kyllinglår i skiver.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender