Lammewraps

13 ingredienser
132 planlagt
Lammewraps
Legg oppskrift
i handlelapp
Rull sammen wraps av rester etter lammesteken. Veldig god turmat!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Lammewraps

400 g
Stekt lammekjøtt (rester)
1 pakke
Ruccula
1 stk
Rødløk

Linseragu

250 g
Røde eller grønne linser
0,5 stk
Gulrot
0,3 stk
Purre
100 g
Sellerirot
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Smør
1,5 dl
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens grønnsakene og kutt i små terninger. Finhakk hvitløken. Fres i smør i 2 minutter og tilsett linsene. Tilsett vann eller kraft og kok opp og la det småkoke noen minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Varm tortillaene noen sekunder på hver side i en varm stekepanne. Strimle lammekjøtt-restene. Legg noen skjeer med linseragu på hver tortilla. Fordel kjøttet og topp med litt strimlet rødløk og ruccula.

Trinn 3

Rull godt sammen, pakk i aluminiumsfolie og putt dem i sekken eller piknik-kurven.