Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker, karamelliserte epler, potetstappe og provencesaus

Oppskrift på Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker, karamelliserte epler, potetstappe og provencesaus

Søte epler og sødmefulle rotgrønnsaker er nydelig tilbehør til en klassisk lammestek.

Inneholder 11 ingredienser
Handlet 163 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Karamelliserte eplebåter

2 stk Epler
1 ss Smør
1 ss Sukker

Lammestek

1 stk Surret lammestek
2 klype Salt
2 klype Nykvernet pepper
2 ss Olje

Potetstappe

1 pakke Ferdig potetstappe

Provencesaus

1 boks Provencesaus, Stange

Rotgrønnsaker

1 pakke Miks av rotgrønnsaker
2 ss Olje

Del vår Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker, karamelliserte epler, potetstappe og provencesaus oppskrift


Slik lager du Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker, karamelliserte epler, potetstappe og provencesaus

Trinn 1

Gni lammesteken inn med salt og pepper og brun den i stekepannen.

Trinn 2

Kutt rotgrønnsaker i båter, ha dem i en langpanne og vend inn litt olje.

Trinn 3

Legg lammesteken med steketermometer på rist over langpannen. Stek på 180 °C til kjernetemperaturen er 63-65 grader.

Trinn 4

Kutt epler i båter og stek de i smør og sukker i en stekepanne.

Trinn 5

Varm opp potetstappe og provencesaus etter anvisning på pakken og server!



Lag potetstappe og provencesaus fra bunnen av!



Dra ned i kalender