Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker, karamelliserte epler, potetstappe og provencesaus

11 ingredienser
212 planlagt
Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker, karamelliserte epler, potetstappe og provencesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Søte epler og sødmefulle rotgrønnsaker er nydelig tilbehør til en klassisk lammestek.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Lammestek

1 stk
Surret lammestek
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje

Rotgrønnsaker

1 pakke
Miks av rotgrønnsaker
2 ss
Olje

Karamelliserte eplebåter

2 stk
Epler
1 ss
Smør
1 ss
Sukker

Potetstappe

1 pakke
Ferdig potetstappe

Provencesaus

1 boks
Provencesaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Gni lammesteken inn med salt og pepper og brun den i stekepannen.

Trinn 2

Kutt rotgrønnsaker i båter, ha dem i en langpanne og vend inn litt olje.

Trinn 3

Legg lammesteken med steketermometer på rist over langpannen. Stek på 180 °C til kjernetemperaturen er 63-65 grader.

Trinn 4

Kutt epler i båter og stek de i smør og sukker i en stekepanne.

Trinn 5

Varm opp potetstappe og provencesaus etter anvisning på pakken og server!

Lag potetstappe og provencesaus fra bunnen av!
Lag potetstappe og provencesaus fra bunnen av!