Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lammeskank med ratatouille, potetstappe og provencesaus

Oppskrift på Lammeskank med ratatouille, potetstappe og provencesaus

En klassisk og rustikk lammerett med inspirasjon fra Provence.

Inneholder 8 ingredienser
Handlet 48 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Lammeskank

1 stk Hvitløk
2 klype Salt
1 potte Rosmarin
2 klype Nykvernet pepper
4 stk Lammeskank

Provencesaus

1 boks Provencesaus, Stange

Ratatouille og potetstappe

1 pakke Ferdig potetstappe
1 pakke Ferdig ratatouille

Del vår Lammeskank med ratatouille, potetstappe og provencesaus oppskrift


Slik lager du Lammeskank med ratatouille, potetstappe og provencesaus

Trinn 1

Gni kjøttet inn med salt og pepper og brun det i en gryte sammen med noen hvitløksfedd og rosmarinkvister. Sett gryten i ovnen med lokk eller ha det i en ildfast form dekket med aluminiumsfolie. Stek ved 180 °C i ca. 1 time og 45 minutter til kjøttet løsner fra benet.

Trinn 2

Varm opp ratatouille, potetstappe og provencesaus etter anvisning på pakken og server sammen med lammeskankene.



Lag tilbehøret fra bunnen av!



Dra ned i kalender