Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Lammeskank med ratatouille, potetstappe og provencesaus

8 Ingredienser
54 Planlagt
Lammeskank med ratatouille, potetstappe og provencesaus
Klikk og dra
til kalenderen
En klassisk og rustikk lammerett med inspirasjon fra Provence.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Lammeskank

4 stk
Lammeskank
1 stk
Hvitløk
1 potte
Rosmarin
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper

Ratatouille og potetstappe

1 pakke
Ferdig ratatouille
1 pakke
Ferdig potetstappe

Provencesaus

1 boks
Provencesaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Gni kjøttet inn med salt og pepper og brun det i en gryte sammen med noen hvitløksfedd og rosmarinkvister. Sett gryten i ovnen med lokk eller ha det i en ildfast form dekket med aluminiumsfolie. Stek ved 180 °C i ca. 1 time og 45 minutter til kjøttet løsner fra benet.

Trinn 2

Varm opp ratatouille, potetstappe og provencesaus etter anvisning på pakken og server sammen med lammeskankene.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Lag tilbehøret fra bunnen av!
Lag tilbehøret fra bunnen av!
Dra ned i kalender