Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lammeskank med ratatouille, potetstappe og provencesaus

8 ingredienser
62 planlagt
Lammeskank med ratatouille, potetstappe og provencesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
En klassisk og rustikk lammerett med inspirasjon fra Provence.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Lammeskank

4 stk
Lammeskank
1 stk
Hvitløk
1 potte
Rosmarin
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper

Ratatouille og potetstappe

1 pakke
Ferdig ratatouille
1 pakke
Ferdig potetstappe

Provencesaus

1 boks
Provencesaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Gni kjøttet inn med salt og pepper og brun det i en gryte sammen med noen hvitløksfedd og rosmarinkvister. Sett gryten i ovnen med lokk eller ha det i en ildfast form dekket med aluminiumsfolie. Stek ved 180 °C i ca. 1 time og 45 minutter til kjøttet løsner fra benet.

Trinn 2

Varm opp ratatouille, potetstappe og provencesaus etter anvisning på pakken og server sammen med lammeskankene.

Lag tilbehøret fra bunnen av!