Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lammepølser med grillet paprika
Fri for gluten

Oppskrift på Lammepølser med grillet paprika

Sommerens beste grillpølser blir enda bedre når tilbehøret er så godt som her. Grillet paprika gjør susen for salaten, med en rund og saftig smak.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 10 ingredienser
Handlet 49 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Grillet løk

1 stk Løk

Grillet paprika

2 stk Rød paprika

Pølser

2 pakke Lammepølser

Salat

1 boks Kikerter
1 pakke Rucculasalat
1 fedd Hvitløk
1 klype Kajennepepper
1 klype Salt
1 ss Yoghurt naturell
2 ss Olivenolje REMA 1000

Del vår Lammepølser med grillet paprika oppskrift


Slik lager du Lammepølser med grillet paprika

Trinn 1

Trinn 1

Sett på grillen eller sett ovnen på 250°C. Grill eller bak hele paprika og løk til de er ganske svarte. Avkjøl litt. Riv av det svarte skallet og fjern stilk og kjerne på paprikaene. Få med den gode juicen som samler seg inni paprikaene. Del i strimler og ha det i en bolle.

Trinn 2

Trinn 2

Grovhakk løk og ha det i bollen sammen med finhakket hvitløk og vasket og tørket ruccula. Ha i olivenolje, salt og kajennepepper. Bland lett. Her er det godt å blande litt yoghurt naturell inn i salaten samt ½-1 boks kikerter.

Trinn 3

Trinn 3

Grill eller stek lammepølsene og server sammen med grillet løk og paprika.


Dra ned i kalender