Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Lammepølser med grillet paprika

Tidsbruk 30 Minutter
10 Ingredienser
45 Planlagt
Lammepølser med grillet paprika
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Sommerens beste grillpølser blir enda bedre når tilbehøret er så godt som her. Grillet paprika gjør susen for salaten, med en rund og saftig smak.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Salat

1 boks
Kikerter
1 ss
Yoghurt naturell
1 fedd
Hvitløk
1 pakke
Rucculasalat
1 klype
Kajennepepper
1 klype
Salt
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Pølser

2 pakke
Lammepølser

Grillet paprika

2 stk
Rød paprika

Grillet løk

1 stk
Løk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett på grillen eller sett ovnen på 250°C. Grill eller bak hele paprika og løk til de er ganske svarte. Avkjøl litt. Riv av det svarte skallet og fjern stilk og kjerne på paprikaene. Få med den gode juicen som samler seg inni paprikaene. Del i strimler og ha det i en bolle.

Trinn 2

Trinn 2

Grovhakk løk og ha det i bollen sammen med finhakket hvitløk og vasket og tørket ruccula. Ha i olivenolje, salt og kajennepepper. Bland lett. Her er det godt å blande litt yoghurt naturell inn i salaten samt ½-1 boks kikerter.

Trinn 3

Trinn 3

Grill eller stek lammepølsene og server sammen med grillet løk og paprika.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender