Lammepølse med fransk potetsalat

Tidsbruk 35 minutter
6 ingredienser
62 planlagt
Lammepølse med fransk potetsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Får får ikke får, får får lam. Her får du lam du også, med sennep som smaksetter i en lun potetsalat. En super smakskombinasjon og fransk middagsrustikk til matbordet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Lammepølser
400 g
Poteter
1 stk
Purreløk
3 dl
Lettrømme Tine
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Dijon sennep

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene i lettsaltet vann. Grill eller stek lammepølsene i litt olivenolje til de er gylne.

Trinn 2

Trinn 2

Bland rømme med dijonsennep, salt og pepper. Skjær kokte poteter og purre i skiver og vend det inn i rømmedressingen. Server grillede pølser og deilig potetsalat.

Serveringsforslag

Pølsebrød, grillet tortilla eller lompe passer godt til.