Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lammelår i skiver med ratatouille, småpoteter og provencesaus

Oppskrift på Lammelår i skiver med ratatouille, småpoteter og provencesaus

Lammelår i skiver med ratatouille gir deg et klassisk lammemåltid raskere enn du trodde var mulig.

Inneholder 7 ingredienser
Handlet 48 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Lammelår

2 klype Salt
2 ss Smør
1 pakke Lammelår i skiver
2 klype Nykvernet pepper

Poteter

600 g Småpoteter

Provencesaus

1 boks Provencesaus, Stange

Ratatouille

1 pakke Ferdig ratatouille

Del vår Lammelår i skiver med ratatouille, småpoteter og provencesaus oppskrift


Slik lager du Lammelår i skiver med ratatouille, småpoteter og provencesaus

Trinn 1

Kok potetene knapt møre.

Trinn 2

Krydre kjøttet med salt og pepper og stek i smør på høy varme i ca. 2 minutter på hver side for å få fin stekeskorpe. Skru ned varmen og stek videre i ca. 2 minutter på hver side.

Trinn 3

Tilbered ratatouille og provencesaus etter anvisning på pakken. Server lammelår i skiver med ratatouille, småpoteter og provencesaus.



Lag ratatouille og provencesaus fra bunnen av!



Dra ned i kalender