Lammelår i skiver med ratatouille, småpoteter og provencesaus

7 ingredienser
82 planlagt
Lammelår i skiver med ratatouille, småpoteter og provencesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Lammelår i skiver med ratatouille gir deg et klassisk lammemåltid raskere enn du trodde var mulig.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Poteter

600 g
Småpoteter

Lammelår

1 pakke
Lammelår i skiver
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Smør

Ratatouille

1 pakke
Ferdig ratatouille

Provencesaus

1 boks
Provencesaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene knapt møre.

Trinn 2

Krydre kjøttet med salt og pepper og stek i smør på høy varme i ca. 2 minutter på hver side for å få fin stekeskorpe. Skru ned varmen og stek videre i ca. 2 minutter på hver side.

Trinn 3

Tilbered ratatouille og provencesaus etter anvisning på pakken. Server lammelår i skiver med ratatouille, småpoteter og provencesaus.

Lag ratatouille og provencesaus fra bunnen av!
Lag ratatouille og provencesaus fra bunnen av!