Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Lammelår i skiver med ovnsbakte beter, sopp, potetstappe og provencesaus

14 Ingredienser
72 Planlagt
Lammelår i skiver med ovnsbakte beter, sopp, potetstappe og provencesaus
Klikk og dra
til kalenderen
Sopp og ovnsbakte beter er ikke bare nydelig tilbehør til lam – det er også veldig enkelt!

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Beter

1 pakke
Betemiks
1 stk
Hvitløk
1 ss
Olje

Sopp

1 pakke
Høstens soppmix
1 ss
Finhakket frisk timian
2 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Lammelår

1 pakke
Lammelår i skiver
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Smør

Potetstappe

1 pakke
Ferdig potetstappe

Provencesaus

1 boks
Provencesaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt betene i båter, vend de i litt olje og ha dem i en langpanne. Legg gjerne med en hel hvitløk kuttet i to på tvers. Stek ved 200 °C i ca. 30 minutter.

Trinn 2

Stek soppen i smør, tilsett litt salt og nykvernet pepper og gjerne finhakket timian.

Trinn 3

Krydre kjøttet med salt og pepper og stek i smør på høy varme i ca. 2 minutter på hver side for å få fin stekeskorpe. Skru ned varmen og stek videre i ca. 2 minutter på hver side.

Trinn 4

Varm opp potetstappe og provencesaus etter anvisning på pakken.

Trinn 5

Server lammelår i skiver med ovnsbakte beter, sopp, potetstappe og provencesaus.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Lag potetstappe og provencesaus fra bunnen av!
Lag potetstappe og provencesaus fra bunnen av!
Dra ned i kalender