Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lammelår i skiver med ovnsbakte beter, sopp, potetstappe og provencesaus

Oppskrift på Lammelår i skiver med ovnsbakte beter, sopp, potetstappe og provencesaus

Sopp og ovnsbakte beter er ikke bare nydelig tilbehør til lam – det er også veldig enkelt!

Inneholder 14 ingredienser
Handlet 71 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Beter

1 ss Olje
1 pakke Betemiks
1 stk Hvitløk

Lammelår

1 pakke Lammelår i skiver
2 klype Nykvernet pepper
2 ss Smør
2 klype Salt

Potetstappe

1 pakke Ferdig potetstappe

Provencesaus

1 boks Provencesaus, Stange

Sopp

1 ss Finhakket frisk timian
1 pakke Høstens soppmix
2 ss Smør
1 klype Nykvernet pepper
1 klype Salt

Del vår Lammelår i skiver med ovnsbakte beter, sopp, potetstappe og provencesaus oppskrift


Slik lager du Lammelår i skiver med ovnsbakte beter, sopp, potetstappe og provencesaus

Trinn 1

Kutt betene i båter, vend de i litt olje og ha dem i en langpanne. Legg gjerne med en hel hvitløk kuttet i to på tvers. Stek ved 200 °C i ca. 30 minutter.

Trinn 2

Stek soppen i smør, tilsett litt salt og nykvernet pepper og gjerne finhakket timian.

Trinn 3

Krydre kjøttet med salt og pepper og stek i smør på høy varme i ca. 2 minutter på hver side for å få fin stekeskorpe. Skru ned varmen og stek videre i ca. 2 minutter på hver side.

Trinn 4

Varm opp potetstappe og provencesaus etter anvisning på pakken.

Trinn 5

Server lammelår i skiver med ovnsbakte beter, sopp, potetstappe og provencesaus.



Lag potetstappe og provencesaus fra bunnen av!



Dra ned i kalender