Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lammekoteletter med timianstekte rødbeter, smørstekt sopp, fløtegratinerte poteter og provencesaus

14 ingredienser
102 planlagt
Lammekoteletter med timianstekte rødbeter, smørstekt sopp, fløtegratinerte poteter og provencesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Lam, rødbeter og sopp gir deg de gode høstsmakene i én og samme rett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Lammekoteletter

6 stk
Lammekoteletter
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje

Fløtegratinerte poteter

1 pakke
Ferdig fløtegratinerte poteter
100 g
Revet ost

Rødbeter

4 stk
Rødbeter
2 ss
Hakket timian
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Smør

Sopp

1 pakke
Høstens soppmix
2 ss
Smør

Provencesaus

1 boks
Provencesaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Ha de fløtegratinerte potetene i en ildfast form, topp gjerne med litt revet ost, og stek etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Skrell rødbetene og skjær dem i skiver. Ha på salt, nykvernet pepper og hakket timian og stek dem i smør til de er møre.

Trinn 3

Krydre lammekotelettene med salt og pepper og stek dem i olje i 2-3 minutter på hver side. Ta dem ut av pannen og la dem hvile mens du steker soppen.

Trinn 4

Varm opp provencesaus etter anvisning på pakken. Server lammekotelettene med timianstekte rødbeter, smørstekt sopp, fløtegratinerte poteter og provencesaus.

Lag fløtegratinerte poteter og provencesaus fra bunnen av!
Lag fløtegratinerte poteter og provencesaus fra bunnen av!