Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lammekoteletter med timianstekte rødbeter, smørstekt sopp, fløtegratinerte poteter og provencesaus

Oppskrift på Lammekoteletter med timianstekte rødbeter, smørstekt sopp, fløtegratinerte poteter og provencesaus

Lam, rødbeter og sopp gir deg de gode høstsmakene i én og samme rett.

Inneholder 14 ingredienser
Handlet 93 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Fløtegratinerte poteter

100 g Revet ost
1 pakke Ferdig fløtegratinerte poteter

Lammekoteletter

6 stk Lammekoteletter
2 klype Salt
2 klype Nykvernet pepper
2 ss Olje

Provencesaus

1 boks Provencesaus, Stange

Rødbeter

4 stk Rødbeter
2 ss Hakket timian
1 ss Smør
2 klype Salt
2 klype Nykvernet pepper

Sopp

1 pakke Høstens soppmix
2 ss Smør

Del vår Lammekoteletter med timianstekte rødbeter, smørstekt sopp, fløtegratinerte poteter og provencesaus oppskrift


Slik lager du Lammekoteletter med timianstekte rødbeter, smørstekt sopp, fløtegratinerte poteter og provencesaus

Trinn 1

Ha de fløtegratinerte potetene i en ildfast form, topp gjerne med litt revet ost, og stek etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Skrell rødbetene og skjær dem i skiver. Ha på salt, nykvernet pepper og hakket timian og stek dem i smør til de er møre.

Trinn 3

Krydre lammekotelettene med salt og pepper og stek dem i olje i 2-3 minutter på hver side. Ta dem ut av pannen og la dem hvile mens du steker soppen.

Trinn 4

Varm opp provencesaus etter anvisning på pakken. Server lammekotelettene med timianstekte rødbeter, smørstekt sopp, fløtegratinerte poteter og provencesaus.



Lag fløtegratinerte poteter og provencesaus fra bunnen av!



Dra ned i kalender