Lammekoteletter med grillede tomater

7 ingredienser
156 planlagt
Lammekoteletter med grillede tomater
Legg oppskrift
i handlelapp
Smaken av grillede lammekoteletter er en av de sommersmakene du aldri blir lei av.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,7 kg
Krydrede lammekoteletter

Grillede tomater

50 g
Revet parmesan
6 stk
Store gode tomater
0,5 potte
Frisk basilikum
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
God olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Grill kotelettene på direkte varme til de får en fin farge, ca. 2-3 min på hver side. Flytt kotelettene til indirekte varme, ta ned lokket og la ligge noen minutter til de er ferdigstekte.

Trinn 2

Del tomatene i to. Legg dem med snittflatene opp på et stort stykke dobbel aluminiumsfolie penslet med olivenolje.

Trinn 3

Drypp over olivenolje og dryss over revet parmesan, salt og nykvernet pepper. Sett folien med tomatene på indirekte varme og ta ned lokket. Tomatene er klare når de er passe myke og osten har smeltet. Topp med basilikumblader.

Trinn 4

Server lammekotelettene med grillede tomater!