Lammekoteletter med grønnsaksspyd og senneps-vinaigrette

Tidsbruk 45 minutter
11 ingredienser
98 planlagt
Lammekoteletter med grønnsaksspyd og senneps-vinaigrette
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Lam-nam! Om du vil imponere med en grillmiddag i sommer, er dette en kjempegod kandidat. Bland din egen vinaigrette med litt sennep, mens de saftige krydderkotelettene ligger på grillen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Krydret lammekoteletter, Nordfjord
1 stk
Squash
1 stk
Rød paprika
400 g
Nypoteter
1 stk
Løk
8 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Balsamicoeddik
1 fedd
Hvitløk
10 stk
Grillpinner
1 ss
Dijon sennep
2 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Legg grillpinner i kaldt vann. Tenn på grillen eller sett ovnen på 180°C. Kok potetene knapt møre. Vask og kutt grønnsaker (halvparten av løken) og poteter i store biter. Bland i litt olje, salt og pepper og tre dem på grillpinnene. Grill eller bak i ovn i ca. 15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Sennepsvinaigrette: bland soyasaus, halvparten av olivenoljen, sennep og balsamicoeddik. Finhakk resten av løken og hvitløken og bland sammen og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Ha resten av oljen og salt på lammekotelettene og grill dem i ca. 2-3 min på hver side. Server de saftige lammekotelettene med grønnsaksspyd og sennepsvinaigrette.

Serveringsforslag

Aioli smaker alltid godt til lam.

Prøv også
Prøv også