Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Lammekoteletter med grønnsaksspyd og senneps-vinaigrette

Tidsbruk 45 minutter
11 ingredienser
87 planlagt
Lammekoteletter med grønnsaksspyd og senneps-vinaigrette
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for melk
Lam-nam! Om du vil imponere med en grillmiddag i sommer, er dette en kjempegod kandidat. Bland din egen vinaigrette med litt sennep, mens de saftige krydderkotelettene ligger på grillen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Krydret lammekoteletter, Nordfjord
1 stk
Squash
1 stk
Rød paprika
400 g
Nypoteter
1 stk
Løk
8 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Balsamicoeddik
1 fedd
Hvitløk
10 stk
Grillpinner
1 ss
Dijon sennep
2 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Legg grillpinner i kaldt vann. Tenn på grillen eller sett ovnen på 180°C. Kok potetene knapt møre. Vask og kutt grønnsaker (halvparten av løken) og poteter i store biter. Bland i litt olje, salt og pepper og tre dem på grillpinnene. Grill eller bak i ovn i ca. 15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Sennepsvinaigrette: bland soyasaus, halvparten av olivenoljen, sennep og balsamicoeddik. Finhakk resten av løken og hvitløken og bland sammen og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Ha resten av oljen og salt på lammekotelettene og grill dem i ca. 2-3 min på hver side. Server de saftige lammekotelettene med grønnsaksspyd og sennepsvinaigrette.

Serveringsforslag

Aioli smaker alltid godt til lam.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Prøv også
Prøv også
Dra ned i kalender