Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lammekoteletter med grønnsaksspyd og senneps-vinaigrette
Fri for melk

Oppskrift på Lammekoteletter med grønnsaksspyd og senneps-vinaigrette

Lam-nam! Om du vil imponere med en grillmiddag i sommer, er dette en kjempegod kandidat. Bland din egen vinaigrette med litt sennep, mens de saftige krydderkotelettene ligger på grillen.

Tidsbruk 45 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 92 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Krydret lammekoteletter, Nordfjord
1 stk Squash
1 stk Rød paprika
400 g Nypoteter
1 stk Løk

Fra kjøkkenskapet ditt

8 ss Olivenolje REMA 1000
2 ss Balsamicoeddik
1 fedd Hvitløk
10 stk Grillpinner
1 ss Dijon sennep
2 ss Soyasaus Kikkoman

Del vår Lammekoteletter med grønnsaksspyd og senneps-vinaigrette oppskrift


Slik lager du Lammekoteletter med grønnsaksspyd og senneps-vinaigrette

Trinn 1

Trinn 1

Legg grillpinner i kaldt vann. Tenn på grillen eller sett ovnen på 180°C. Kok potetene knapt møre. Vask og kutt grønnsaker (halvparten av løken) og poteter i store biter. Bland i litt olje, salt og pepper og tre dem på grillpinnene. Grill eller bak i ovn i ca. 15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Sennepsvinaigrette: bland soyasaus, halvparten av olivenoljen, sennep og balsamicoeddik. Finhakk resten av løken og hvitløken og bland sammen og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Ha resten av oljen og salt på lammekotelettene og grill dem i ca. 2-3 min på hver side. Server de saftige lammekotelettene med grønnsaksspyd og sennepsvinaigrette.

Serveringsforslag

Aioli smaker alltid godt til lam.



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender