Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lammekoteletter med bønnecassoulet

Tidsbruk 35 minutter
15 ingredienser
716 planlagt
Lammekoteletter med bønnecassoulet
Legg oppskrift
i handlelapp
En av de raskeste lammerettene du kan lage – inspirert av en tradisjonsrik kasserollerett fra Languedoc.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Bønnecassoulet

0,8 stk
Gulrot
1,5 stang
Stangselleri
0,8 stk
Rødløk 4-pk
1,5 boks
Hvite bønner
1,5 ss
Hakket gressløk
0,8 ss
Hakket timian
1,5 ss
Olivenolje til steking
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Lammekoteletter

0,8 fedd
Hvitløk
6 stk
Lammekoteletter
0,8 ss
Hakket timian
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper
1,5 ss
Olivenolje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell grønnsakene og skjær i tynne strimler. Fres grønnsakene i litt olje i et par minutter. Tilsett salt og nykvernet pepper. Hell av væsken fra bønnene og ha dem i gryten med grønnsakene. Varm opp igjen og vend inn gressløk og timian.

Trinn 2

Gni lammekotelettene inn med finhakket hvitløk og timian, salt og nykvernet pepper. Stek dem i olje til de har en fin stekeskorpe, ca. 3 minutter.

Trinn 3

Fordel bønnecassouleten på tallerkener og legg kotelettene oppå.