Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lammekoteletter med bønnecassoulet

Oppskrift på Lammekoteletter med bønnecassoulet

En av de raskeste lammerettene du kan lage – inspirert av en tradisjonsrik kasserollerett fra Languedoc.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 15 ingredienser
Handlet 711 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Bønnecassoulet

1,5 boks Hvite bønner
1,5 ss Olivenolje til steking
1,5 ss Hakket gressløk
0,8 stk Rødløk 4-pk
1,5 stang Stangselleri
0,8 stk Gulrot
0,8 ss Hakket timian
0,8 klype Salt
0,8 klype Pepper

Lammekoteletter

0,8 fedd Hvitløk
6 stk Lammekoteletter
0,8 ss Hakket timian
0,8 klype Pepper
1,5 ss Olivenolje til steking
0,8 klype Salt

Del vår Lammekoteletter med bønnecassoulet oppskrift


Slik lager du Lammekoteletter med bønnecassoulet

Trinn 1

Skrell grønnsakene og skjær i tynne strimler. Fres grønnsakene i litt olje i et par minutter. Tilsett salt og nykvernet pepper. Hell av væsken fra bønnene og ha dem i gryten med grønnsakene. Varm opp igjen og vend inn gressløk og timian.

Trinn 2

Gni lammekotelettene inn med finhakket hvitløk og timian, salt og nykvernet pepper. Stek dem i olje til de har en fin stekeskorpe, ca. 3 minutter.

Trinn 3

Fordel bønnecassouleten på tallerkener og legg kotelettene oppå.


Dra ned i kalender