Lammegryte med tomat, løk og linser
Norsk lammekjøtt er i verdensklasse og er en råvare som koster. Prøv denne enkle, men veldig gode lammegryten!
Velg antall personer
2 voksne
2 barn
Slik gjør du
Trinn 1
Fres strimlet lammekjøtt i solsikkeolje på sterk varme i 4 minutter.
Trinn 2
Tilsett grovhakket løk, hakket hvitløk og fres i 2 minutter.
Trinn 3
Krydre med salt, pepper, timian, rosmarin og hell på hakkede tomater og ferdigkokte linser.
Trinn 4
Riv det ytterste skallet av sitronen og ha i gryten. Smak til med litt sitronsaft.
Trinn 5
Kok opp og la gryten koke i 15 minutter før den serveres.
Tips!
Server gjerne med frisk rosmarin. Har du ikke linser, kan kokte kikerter eller kokte bønner smake veldig godt i denne gryten.
Prøv også
Prøv også
Høstgryte med oksekjøtt
Legg til