Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lammecarré med ertepuré, honningsglaserte persillerøtter og småpoteter

Oppskrift på Lammecarré med ertepuré, honningsglaserte persillerøtter og småpoteter

Norsk lam er en råvare i verdensklasse, og careen er kanskje den aller fineste stykningsdelen. Prøv denne retten når du vil ha en fantastisk middag som det ikke tar lang tid å lage.

Inneholder 11 ingredienser
Handlet 89 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ertepuré og poteter

1 pakke Ferdig ertepuré
600 g Småpoteter

Lammecarré

2 stk Lammecarré
1 stk Hvitløk
2 ss Olje
2 klype Nykvernet pepper
2 klype Salt

Persillerøtter

4 stk Persillerøtter
1 ss Smør
1 ss Flytende honning

Rødvinssaus

1 boks Rødvinssaus, Stange

Del vår Lammecarré med ertepuré, honningsglaserte persillerøtter og småpoteter oppskrift


Slik lager du Lammecarré med ertepuré, honningsglaserte persillerøtter og småpoteter

Trinn 1

Gni lammecarréen inn med salt og pepper og brun den i olje i en varm panne. Legg kjøttet på et stekebrett sammen med noen knuste hvitløksfedd og stek på 175 °C i ca. 20 minutter eller til kjøttet har en kjernetemperatur på 68 grader. La hvile under folie.

Trinn 2

Sett potetene på kok.

Trinn 3

Skrell persillerøtter og del dem på langs i to eller fire. Stek dem i smør i stekepannen på middels temperatur til de er møre. Hell over litt flytende honning mot slutten av steketiden og la dem blir gylne og fine.

Trinn 4

Varm opp ertepuré og rødvinssaus etter anvisning på pakken. Skjær lammecarréen i skiver lang ribbena. Server med ertepuré, honningsglaserte persillerøtter, kokte småpoteter og rødvinssaus.



Lag ertepuré og rødvinssausfra bunnen av!



Dra ned i kalender