Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lammecarré med ertepuré, honningsglaserte persillerøtter og småpoteter

11 ingredienser
118 planlagt
Lammecarré med ertepuré, honningsglaserte persillerøtter og småpoteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Norsk lam er en råvare i verdensklasse, og careen er kanskje den aller fineste stykningsdelen. Prøv denne retten når du vil ha en fantastisk middag som det ikke tar lang tid å lage.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Lammecarré

2 stk
Lammecarré
1 stk
Hvitløk
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje

Persillerøtter

4 stk
Persillerøtter
1 ss
Smør
1 ss
Flytende honning

Ertepuré og poteter

1 pakke
Ferdig ertepuré
600 g
Småpoteter

Rødvinssaus

1 boks
Rødvinssaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Gni lammecarréen inn med salt og pepper og brun den i olje i en varm panne. Legg kjøttet på et stekebrett sammen med noen knuste hvitløksfedd og stek på 175 °C i ca. 20 minutter eller til kjøttet har en kjernetemperatur på 68 grader. La hvile under folie.

Trinn 2

Sett potetene på kok.

Trinn 3

Skrell persillerøtter og del dem på langs i to eller fire. Stek dem i smør i stekepannen på middels temperatur til de er møre. Hell over litt flytende honning mot slutten av steketiden og la dem blir gylne og fine.

Trinn 4

Varm opp ertepuré og rødvinssaus etter anvisning på pakken. Skjær lammecarréen i skiver lang ribbena. Server med ertepuré, honningsglaserte persillerøtter, kokte småpoteter og rødvinssaus.

Lag ertepuré og rødvinssausfra bunnen av!
Lag ertepuré og rødvinssausfra bunnen av!