Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lammeboller i soft scones med gulrot- og agurkslaw

Oppskrift på Lammeboller i soft scones med gulrot- og agurkslaw

Spis lam på en ny måte! Lammeboller og slaw i hjemmelagede scones er herlig snacksmat.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 15 ingredienser
Handlet 437 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Gulrot- og agurkslaw

2 ss Yoghurt naturell
1 ts Dijonsennep
0,5 stk Agurk
2 stk Gulrøtter
1 klype Pepper
1 klype Salt

Lammeboller

800 g Ferdigstekte lammeboller
2 ss Solsikkeolje

Soft scones

70 g Smør
3 dl Helmelk
7 dl Hvetemel
1 dl Sammalt hvetemel, grovt
1,5 ts Bakepulver
1 dl Lettkokte havregryn
0,5 ts Salt

Del vår Lammeboller i soft scones med gulrot- og agurkslaw oppskrift


Slik lager du Lammeboller i soft scones med gulrot- og agurkslaw

Trinn 1

Varm lammebollene i solsikkeolje i en stekepanne på middels temperatur.

Trinn 2

Soft scones: Smelt smøret og ha i melken. Bland alle ingrediensene godt i eltebollen, i ca. 5 min. Dryss litt mel på benkeplaten og ha deigen på melet. Press ut til en firkant, 3 cm tykkelse, og del den i 12 firkantede emner. Legg dem på bakepapir, og la hvile i 10 min. Stekes ved 210°C i 12 min. Ta ut formen og la sconsene avkjøles lett før servering.

Trinn 3

Gulrot- og agurkslaw: Riv gulrøtter og agurk på grovt rivjern. Press ut mest mulig væske. Bland sammen yoghurt og sennep i en skål og rør inn grønnsakene. Smak til med salt og pepper. Fyll scones delt i to med lammeboller og gulrot- og agurkslaw.

Serveringsforslag

Tilsett gjerne hakket persille i gulrotog agurkslaw-en.


Dra ned i kalender