Suppelapskaus med lammeskank

En suppelapskaus med lammeskank, persille og masse, norske grønnsaker. Suppelapskaus er en fin hverdagsfavoritt, både hos store og små.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Del den ferdigkokte lammeskanken i små terninger og fres dem i en kjele med smør til de blir lysebrune. Rens og skrell grønnsakene og kutt dem i ca. 1-2 cm terninger. Tilsett grønnsakene i kjelen og fres et par minutter. Tilsett vann, buljongterning- og lammeskankkraften fra lammeskankene. Kok opp og kok i 20-25 minutter.
Trinn 2
Nå er grønnsakene møre og potetene begynner å tykne lapskausen. Smak til suppelapskausen med salt og pepper. Ved servering drysses retten med grovhakket flatpersille.
Tips
Lag gjerne en stor porsjon så du har til neste dags lunsj eller middag. Husk å varme lapskausen godt, slik at den er trygg å spise.
Prøv også