Hopp til innhold

Salat med pinnekjøtt og fetaost

5.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
110 planlagt
Salat med pinnekjøtt og fetaost

Lag en enkel salat med pinnekjøtt og fetaost dersom du har rester etter julemiddagen og vil ha en lett romjulsrett.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

0.5 stk
Apetina fetaost
30 gr
Rødløk i staver
1 fedd
Finhakket hvitløk
800 gr
Pinnekjøtt i små biter
150 gr
Rucculasalat
8 kvist
Frisk basilikum
4 ts
Crème fraîche
100 gr
Oliven
1.5 ss
Balsamicoeddik
0.5 ts
Salt
1.5 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Hakk og bland alle grønnsakene i en bolle. Bland balsamico, olivenolje, hvitløk og salt til en vinaigrette. Bland vinaigretten inn i salaten og dryss over ønsket mengde pinnekjøtt og fetaost. Serveres med ferskt eller ristet brød.