Hopp til innhold

Grillet lammelår med grønne grønnsaker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
195 planlagt
Grillet lammelår med grønne grønnsaker
Grillet lammelår med Couve a mineira er en kålrett som opprinnelig kommer fra Portugal. Her er en versjon hvor kål er byttet med brokkoli, squash og spinat.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Couve a Mineira

1 stk
Squash
1 pose
Spinat
2 ss
Olivenolje
1 stk
Brokkoli
1 fedd
Hvitløk
1 klype
Salt

Lammelår

700 gr
Krydret lammelår i skiver

Slik gjør du

Trinn 1

Kok brokkolibukettene knapt møre. Stek skivet hvitløk i olivenolje til de er gylne, ha brokkolibuketter, skivet scuash og spinat og stek i noen minutter til brokkolien og squashen er myk. Smak til med salt. Server grønnsakene til grillet lammelår.

Trinn 2

Grill lammelårskivene på direkte varme på begge sider til de får en fin grillfarge. Flytt dem så til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til lårskivene er ferdige.