Lammecarré med glassert persillerot
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Gni lammecarréen inn med salt og pepper og brun den i olje i en varm panne. Legg kjøttet på et stekebrett sammen med noen knuste hvitløksfedd og stek på 175 °C i ca. 20 minutter eller til kjøttet har en kjernetemperatur på 68 grader. La hvile under folie.
-
Trinn 2
Sett potetene på kok.
-
Trinn 3
Skrell persillerøtter og del dem på langs i to eller fire. Stek dem i smør i stekepannen på middels temperatur til de er møre. Hell over litt flytende honning mot slutten av steketiden og la dem blir gylne og fine.
-
Trinn 4
Varm opp ertepuré og rødvinssaus etter anvisning på pakken. Skjær lammecarréen i skiver lang ribbena. Server med ertepuré, honningsglaserte persillerøtter, kokte småpoteter og rødvinssaus.