Fårikål med tomater og middelhavsvri
Selv om fargen er annerledes, vil du gjenkjenne mange av de gode, gamle fårikålsmakene i denne nye, middelhavsinspirerte varianten.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Vend kjøttstykkene i hvetemel og brun dem i olivenolje i en kjele.
-
Trinn 2
Tilsett sjalottløk i skiver og hele fennikelfrø. Surr til løken er myk. Ha i boksen med skinnfrie tomater, grovdelt hodekål og vann. Kok opp og skum av.
-
Trinn 3
Tilsett hel pepper, laurbærblad og timian. La gryten småkoke til kjøttet faller fra beinet. Smak til med salt.
-
Trinn 4
Server med kokte poteter.
Tilsett gjerne sorte oliven i gryten når det er ca. 10 minutter igjen av koketiden.
Prøv også