Laksetortilla med kåltzatziki

Tidsbruk 25 minutter
7 ingredienser
466 planlagt
Laksetortilla med kåltzatziki
Legg oppskrift
i handlelapp
Jorden rundt på 25 minutter. Sval gresk yoghurtsaus tar veien til norske farvann via Mexico. Stekt laks i tortilla er herlig mettende fingermat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
300 g
Hodekål
2 stk
Tomat
1 stk
Matyoghurt Tine
1 pose
Tortillas 6 stk REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Finsnitt kålen og finhakk hvitløken. Bland inn matyoghurt og smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Trinn 2

Ha salt og kajennepepper på laksestykkene og stek dem etter anvisning på pakken.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær tomat i tynne skiver. Varm tortillas i en tørr stekepanne. Legg kåltzatziki, tomatskiver og laks på hver tortilla, og rull sammen.