Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laksetortilla med kåltzatziki

Oppskrift på Laksetortilla med kåltzatziki

Jorden rundt på 25 minutter. Sval gresk yoghurtsaus tar veien til norske farvann via Mexico. Stekt laks i tortilla er herlig mettende fingermat.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 7 ingredienser
Handlet 490 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
300 g Hodekål
2 stk Tomat
1 stk Matyoghurt Tine
1 pose Tortillas 6 stk REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

2 fedd Hvitløk
1 klype Kajennepepper

Del vår Laksetortilla med kåltzatziki oppskrift


Slik lager du Laksetortilla med kåltzatziki

Trinn 1

Trinn 1

Finsnitt kålen og finhakk hvitløken. Bland inn matyoghurt og smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Trinn 2

Ha salt og kajennepepper på laksestykkene og stek dem etter anvisning på pakken.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær tomat i tynne skiver. Varm tortillas i en tørr stekepanne. Legg kåltzatziki, tomatskiver og laks på hver tortilla, og rull sammen.


Dra ned i kalender