Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laksetempura med grønnsaker

Oppskrift på Laksetempura med grønnsaker

Helsprø og spydig? Disse spydene med tempuralaks akkompagneres av en saftig grønnsaksmiks - en av våre frityrstekte fiskefavoritter.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 13 ingredienser
Handlet 88 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

2 stk Strimlet laksefilet 250g Godehav
1 stk Rødløk
1 stk Gulrot
1 stk Brokkoli
1 stk Egg frittgående M/L, Solvinge
1 boks Kokosmelk REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

5 dl Solsikkeolje REMA 1000
90 g Hvetemel
64,5 g Maizena Majsstivelse
2 ts Bakepulver
1 ts Karri
1 ts Kajennepepper
8 stk Grillpinner

Del vår Laksetempura med grønnsaker oppskrift


Slik lager du Laksetempura med grønnsaker

Trinn 1

Trinn 1

Frityrrøre: Rør sammen egg, hvetemel, maizena (60 g pr egg), bakepulver og vann (1,5 dl per egg) til en klumpfri røre. Tre laksestrimlene på grillpinnene.

Trinn 2

Trinn 2

Varm solsikkeolje i en vid dyp kjele til ca. 170°C. Vend laksespydene i frityrrøren og friter til de er gylne og sprø. Legg spydene på kjøkkenpapir slik at overflødig olje renner av. Kutt løk i skiver, gulrot i staver og brokkoli i buketter.

Trinn 3

Trinn 3

Kok opp kokosmelk og vend inn alle grønnsakene. La grønnsakene trekke i 2-3 minutter før du jevner med litt maizena rørt ut i litt vann. Smak til med karri, salt og kajennepepper. Server laksetempuraspydene med grønnsakene i en liten skål ved siden av.

Serveringsforslag

Server gjerne med frisk koriander og lime.


Dra ned i kalender