Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laksesashimi med ponzusaus

Oppskrift på Laksesashimi med ponzusaus

Denne retten er inspirert av det japanske kjøkkenet. Smaker ekstra godt med en frisk salat av agurk, reddik og fennikel.

Tidsbruk 20 minutter
Inneholder 10 ingredienser
Handlet 137 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Garnityr

0,8 ss Sesamfrø

Laks

2,3 stk Vårløk
93,8 g Salmalaks

Ponzusaus

0,8 ts Ingefær
0,8 ss Riseddik
0,8 stk Lime
0,8 dl Soyasaus

Salat

3 stk Reddik
0,8 stk Fennikel
0,4 stk Agurk

Del vår Laksesashimi med ponzusaus oppskrift


Slik lager du Laksesashimi med ponzusaus

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær laksen i tynne skiver og legg dem flatt utover et fat. Skjær vårløk i tynne ringer og strø over laksen.

Trinn 3

Trinn 3

Salat: Skjær agurken i to på langs og fjern kjernen med skje. Finsnitt agurk, reddik og fennikel og bland sammen.

Trinn 4

Trinn 4

Ponzusaus: Bland soyasaus, eddik, revet ingefær og presset lime. Ha sausen i en skål og server den sammen med laksesashimi og salat. Rist sesamfrø i en tørr stekepanne og dryss over lakseskivene ved servering.

Serveringsforslag

Tilsett noen tynne skiver rød chili i salaten hvis du ønsker en hottere variant!


Dra ned i kalender