Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Laksesashimi med ponzusaus

Tidsbruk 20 Minutter
10 Ingredienser
137 Planlagt
Laksesashimi med ponzusaus
Klikk og dra
til kalenderen
Denne retten er inspirert av det japanske kjøkkenet. Smaker ekstra godt med en frisk salat av agurk, reddik og fennikel.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

93,8 g
Salmalaks
2,3 stk
Vårløk

Salat

0,4 stk
Agurk
3 stk
Reddik
0,8 stk
Fennikel

Ponzusaus

0,8 dl
Soyasaus
0,8 ss
Riseddik
0,8 ts
Ingefær
0,8 stk
Lime

Garnityr

0,8 ss
Sesamfrø

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær laksen i tynne skiver og legg dem flatt utover et fat. Skjær vårløk i tynne ringer og strø over laksen.

Trinn 3

Trinn 3

Salat: Skjær agurken i to på langs og fjern kjernen med skje. Finsnitt agurk, reddik og fennikel og bland sammen.

Trinn 4

Trinn 4

Ponzusaus: Bland soyasaus, eddik, revet ingefær og presset lime. Ha sausen i en skål og server den sammen med laksesashimi og salat. Rist sesamfrø i en tørr stekepanne og dryss over lakseskivene ved servering.

Serveringsforslag

Tilsett noen tynne skiver rød chili i salaten hvis du ønsker en hottere variant!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender