Lakseruller med kremost og gressløk

6 ingredienser
454 planlagt
Lakseruller med kremost og gressløk
Legg oppskrift
i handlelapp
Disse lakserullene er superenkle å lage og vil være perfekt til 17. mai frokosten. Lag rullene dagen før, men vent med å kutte dem opp før de skal serveres.

Velg antall personer

2 voksne
0 barn

Ingredienser

8 ss
Kremost
4 stk
Tortillas
1 stk
Rødløk
4 ss
Fersk gressløk
300 g
Røkt laks
1 pakke
Ruccola

Slik gjør du

Trinn 1

Smør 2 ss kremost på hver tortillalefse. Fordel røket laks/ørret utover. Finhakk rødløken og gressløk og dryss over. Strø litt salt og pepper over. Avslutt med ruccolablader. 

Trinn 2

Rull lefsene til fire ruller og kutt i porsjonsbiter.

Ida Gran Jansen

 http://idagranjansen.com/