Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Lakseruller med kremost og gressløk

Oppskrift på Lakseruller med kremost og gressløk

Disse lakserullene er superenkle å lage og vil være perfekt til 17. mai frokosten. Lag rullene dagen før, men vent med å kutte dem opp før de skal serveres.

Inneholder 6 ingredienser
Handlet 79 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

6 stk Tortillas
12 ss Kremost
450 g Røkt laks
1,5 stk Rødløk
6 ss Fersk gressløk
1,5 pakke Ruccola

Del vår Lakseruller med kremost og gressløk oppskrift


Slik lager du Lakseruller med kremost og gressløk

Trinn 1

Smør 2 ss kremost på hver tortillalefse. Fordel røket laks/ørret utover. Finhakk rødløken og gressløk og dryss over. Strø litt salt og pepper over. Avslutt med ruccolablader. 

Trinn 2

Rull lefsene til fire ruller og kutt i porsjonsbiter.

Ida Gran Jansen

 http://idagranjansen.com/


Dra ned i kalender