Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Lakseruller med kremost og gressløk

6 ingredienser
141 planlagt
Lakseruller med kremost og gressløk
Legg oppskrift
i handlelapp
Disse lakserullene er superenkle å lage og vil være perfekt til 17. mai frokosten. Lag rullene dagen før, men vent med å kutte dem opp før de skal serveres.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

6 stk
Tortillas
12 ss
Kremost
450 g
Røkt laks
1,5 stk
Rødløk
6 ss
Fersk gressløk
1,5 pakke
Ruccola

Slik gjør du

Trinn 1

Smør 2 ss kremost på hver tortillalefse. Fordel røket laks/ørret utover. Finhakk rødløken og gressløk og dryss over. Strø litt salt og pepper over. Avslutt med ruccolablader. 

Trinn 2

Rull lefsene til fire ruller og kutt i porsjonsbiter.

Ida Gran Jansen

 http://idagranjansen.com/