Laksefrikassé med aspargesbønner

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
297 planlagt
Laksefrikassé med aspargesbønner
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Det grønne gullet. Aspargesbønner heter haricots verts på fransk – grønne bønner. Essensielle for en rekke franske retter, og knasende god i denne laksefrikasseen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Matfløte Tine
1 stk
Løk
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Lime
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen. Del laksefiletene i biter.

Trinn 2

Trinn 2

Stek tynne skiver av løk og hvitløk blankt i olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett aspargesbønner og fløte og la det koke i ca. 5 minutter på middels varme. Smak til med salt, kajennepepper og lime.

Trinn 4

Trinn 4

Ha i laksebitene og kok raskt opp rett før servering. Server kokt ris sammen med laksefrikasseen.

Serveringsforslag

Friske urter, som for eksempel basilikum, persille eller dill, smaker godt på toppen før servering. Og bytt gjerne ut ris med spaghetti.