Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laksefrikassé med aspargesbønner
Fri for gluten

Oppskrift på Laksefrikassé med aspargesbønner

Det grønne gullet. Aspargesbønner heter haricots verts på fransk – grønne bønner. Essensielle for en rekke franske retter, og knasende god i denne laksefrikasseen.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 255 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk Løk
1 pakke Aspargesbønner 150 g
1 stk Lime
4 dl Middagsris REMA 1000
1 stk Matfløte Tine

Fra kjøkkenskapet ditt

2 ss Olivenolje REMA 1000
1 klype Kajennepepper
2 fedd Hvitløk

Del vår Laksefrikassé med aspargesbønner oppskrift


Slik lager du Laksefrikassé med aspargesbønner

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen. Del laksefiletene i biter.

Trinn 2

Trinn 2

Stek tynne skiver av løk og hvitløk blankt i olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett aspargesbønner og fløte og la det koke i ca. 5 minutter på middels varme. Smak til med salt, kajennepepper og lime.

Trinn 4

Trinn 4

Ha i laksebitene og kok raskt opp rett før servering. Server kokt ris sammen med laksefrikasseen.

Serveringsforslag

Friske urter, som for eksempel basilikum, persille eller dill, smaker godt på toppen før servering. Og bytt gjerne ut ris med spaghetti.


Dra ned i kalender