Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laksefilet med grillet ratatouille

Oppskrift på Laksefilet med grillet ratatouille

Et ekte sommermåltid som du kan tilberede i sin helhet på grillen.

Inneholder 15 ingredienser
Handlet 134 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


0,7 kg Laksefilet med hvitløk og urter

Grillet ratatouille

1 stk Gul squash
1 stk Grønn squash
2 stk Gul paprika
1 stk Aubergine
2 stk Rødløk
4 stk Tomater
2 stk Rød paprika
1 stk Sitron, saften
2 ss Olivenolje
1 klype Salt
50 g Revet parmesan
1 stk Hel hvitløk
0,5 potte Basilikum eller persille
1 klype Nykvernet pepper

Del vår Laksefilet med grillet ratatouille oppskrift


Slik lager du Laksefilet med grillet ratatouille

Trinn 1

Skjær grønnsakene i store biter og ha dem i en aluminiumsform. Hell over litt olivenolje, samt salt og pepper. Sett formen på den kalde sonen av grillen, ta ned lokket. Grill grønnsakene på indirekte varme i ca. 20 minutter.

Trinn 2

Legg laksefilet på et smurt stykke aluminiumsfolie (ikke pakk inn fisken) eller aluminiumsform. Krydre fisken med salt og pepper, og legg den på indirekte varme. Legg på lokket. Grill til laksefiletene er ferdige, men ikke så lenge at de blir tørre. En helside trenger nærmere en halvtime.

Trinn 3

Ta grønnsakene ut av formen og grill dem over varmekilden slik at de får en fin farge. Legg dem deretter tilbake i formen. Grill eventuelt litt lenger over indirekte varme hvis grønnsakene fortsatt er litt harde.

Trinn 4

Klem de ferdiggrillede hvitløkfeddene ut på en skjærefjøl og grovhakk dem. Ha hvitløksbitene i en stor bolle. Legg de ferdiggrillede grønnsakene på skjærefjølen. Grovhakk grønnsakene og rør dem forsiktig sammen med hvitløksbitene.

Trinn 5

Hell sitronsaft over grønnsakene. Tilsett de friske urtene, rør sammen og smak til med salt og pepper. Ha parmesanost over og server.



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender