Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laksefilet med asiatisk glasur og fennikelsalat

Oppskrift på Laksefilet med asiatisk glasur og fennikelsalat

En sursøt og spicy glasur gir denne lakseretten en sødmefull, asiatisk vri.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 51 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Fennikelsalat

0,4 pose Sukkererter
0,8 stk Appelsin
75 g Eggnudler
0,8 stk Fennikel
0,8 dl Olivenolje
0,8 potte Koriander
0,8 klype Salt
0,8 stk Sitron
0,8 klype Nykvernet pepper
0,8 fedd Hvitløk

Laks

375 g Laksefilet Asia

Del vår Laksefilet med asiatisk glasur og fennikelsalat oppskrift


Slik lager du Laksefilet med asiatisk glasur og fennikelsalat

Trinn 1

Kok nudlene som anvist på pakken og avkjøl. Skjær appelsin uten skall, sukkererter og fennikel i tynne skiver. Bland olje og hvitløk og smak til med salt, pepper og sitron. Bland alt lett med nudler og ha rikelige mengder med frisk koriander på toppen.

Trinn 2

Grill laksefiletene direkte i aluminiumsformen på indirekte varme, med lokket på grillen, i ca. 12-15 minutter. Pensle laksen med glasuren som følger med, etter at den er grillet i ca. 8-10 minutter. Hvis det er glasur igjen, kan denne serveres i en liten skål ved siden av den ferdig grillede laksen.

Trinn 3

Server laksefiletene på en seng av fennikelsalat.


Dra ned i kalender