Lakseburger

16 ingredienser
516 planlagt
Lakseburger
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne burgerserveringen med grillet laks, avokado og mangosalsa vil også de middagsgjestene som ikke elsker fisk spise med glede.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

650 g
Laksefilet naturell

Hamburgerbrød

1 pose
Hamburgerbrød

Topping

1 boks
Mangosalsa
1 pose
Baby leaf mix, 65 g
2 stk
Avokado i skiver

Couscous-salat

1 pakke
Couscous
1 boks
Kyllingkraft
3 stk
Modne tomater
0,5 stk
Agurk
2 stk
Sjalottløk
2 ss
Finhakket persille
2 stk
Reddiker
3 ss
God olivenolje
2 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Couscous-salat: Lag couscous etter anvisning på pakken med kyllingkraft eller vann. La couscous´en kjøle ned til romtemperatur. Bland couscous’en med hakket tomat og agurk, finhakket sjalottløk og persille og reddiker skåret i tynne skiver. Bland sammen olivenolje og hvitvinseddik, hell det over salaten og smak til med salt og nykvernet sort pepper.

Trinn 2

Pensle laksestykkene med olje, press over litt lime og ha på salt og pepper. Legg fiskestykket på indirekte varme, legg på lokk og grill til fisken er ferdig.

Trinn 3

Start med et godt lag mangosalsa på hamburgerbrødbunnen. Legg på laksen med baby leaf og avokadoskiver. Avslutt med hamburgerbrødtoppen. Server med couscous-salat!

Tilbehør