Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Laks Salsa Verde

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
208 planlagt
Laks Salsa Verde
Legg oppskrift
i handlelapp
Salsa verde - grønn saus, brukes i en rekke kjøkken. Denne Tex Mex-varianten spicer opp en saftig, fersk laksefilet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

4 dl
Middagsris REMA 1000

Laks

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 klype
Salt
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Salsa verde

1 stk
Grønn paprika
1 stk
Avokado
1 stk
Løk
1 stk
Lime
1 stk
Rød chili
1 klype
Salt
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken. Salsa Verde: Ha grove biter av paprika, avokado, løk, hvitløk og chili i en blender og kjør sausen glatt. Tilsett salt og smak til med presset lime.

Trinn 2

Trinn 2

Varm en panne med litt olivenolje og stek fisken gyllen i ca. 4 minutter på hver side. Ha på et fint dryss med maldonsalt til slutt.

Trinn 3

Trinn 3

Server laksen med kokt ris og salsa verde.

Serveringsforslag

Topp gjerne med frisk koriander og ternet agurk med presset lime. Tilsett gjerne koriander i salsaen.