Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Laks Salsa Verde

Tidsbruk 30 Minutter
11 Ingredienser
151 Planlagt
Laks Salsa Verde
Klikk og dra
til kalenderen
Salsa verde - grønn saus, brukes i en rekke kjøkken. Denne Tex Mex-varianten spicer opp en saftig, fersk laksefilet.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

4 dl
Middagsris REMA 1000

Laks

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav

Salsa verde

1 stk
Grønn paprika
1 stk
Avokado
1 stk
Løk
1 stk
Lime
1 stk
Rød chili

Fra kjøkkenskapet ditt

1 klype
Salt
1 klype
Salt
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken. Salsa Verde: Ha grove biter av paprika, avokado, løk, hvitløk og chili i en blender og kjør sausen glatt. Tilsett salt og smak til med presset lime.

Trinn 2

Trinn 2

Varm en panne med litt olivenolje og stek fisken gyllen i ca. 4 minutter på hver side. Ha på et fint dryss med maldonsalt til slutt.

Trinn 3

Trinn 3

Server laksen med kokt ris og salsa verde.

Serveringsforslag

Topp gjerne med frisk koriander og ternet agurk med presset lime. Tilsett gjerne koriander i salsaen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender