Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks Salsa Verde

Oppskrift på Laks Salsa Verde

Salsa verde - grønn saus, brukes i en rekke kjøkken. Denne Tex Mex-varianten spicer opp en saftig, fersk laksefilet.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 150 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Laks

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
1 klype Salt
2 ss Olivenolje REMA 1000

Ris

4 dl Middagsris REMA 1000

Salsa verde

1 stk Grønn paprika
1 stk Løk
1 stk Avokado
1 stk Lime
1 klype Salt
1 stk Rød chili
2 fedd Hvitløk

Del vår Laks Salsa Verde oppskrift


Slik lager du Laks Salsa Verde

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken. Salsa Verde: Ha grove biter av paprika, avokado, løk, hvitløk og chili i en blender og kjør sausen glatt. Tilsett salt og smak til med presset lime.

Trinn 2

Trinn 2

Varm en panne med litt olivenolje og stek fisken gyllen i ca. 4 minutter på hver side. Ha på et fint dryss med maldonsalt til slutt.

Trinn 3

Trinn 3

Server laksen med kokt ris og salsa verde.

Serveringsforslag

Topp gjerne med frisk koriander og ternet agurk med presset lime. Tilsett gjerne koriander i salsaen.

Sunnhetsveilederen ™

Karbohydrater (85,8g) herav Sukkerarter (4,7g)

Fiber (5,4g)

Protein (43,7g)

Verdier er angitt pr. voksen person.

Se utfyllende informasjon

  • Karbohydrater (85,8g) herav Sukkerarter (4,7g) Fiber (5,4g) Protein (43,7g)

Verdiene som er oppgitt i Sunnhetsveilederen ™ gjelder ved publisering. Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik fra de oppgitte verdiene dersom leverandører endrer ingrediensenes vekt eller innhold. Les mer om Sunnhetsveilederen™ her.


Dra ned i kalender