Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks på spinat med soyasjy

Oppskrift på Laks på spinat med soyasjy

Norsk laks med asiatisk vri! Soyasjy og sprøstekt laks er en fantastisk kombinasjon.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 16 ingredienser
Handlet 55 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Laksefilet

1 ss Olivenolje
500 g Laksefilet naturell
0,3 ts Pepper
1 klype Salt

Ris

125 g Fullkornsris

Soyasjy

0,5 dl Soyasaus
4 ss Eplecidereddik
2 ss Sesamolje
4 ss Olivenolje

Spinat

2 fedd Hvitløk
1 stk Løk
200 g Frisk bladspinat
1 klype Salt
1 klype Pepper
1 ss Olivenolje
1 stk Lime

Del vår Laks på spinat med soyasjy oppskrift


Slik lager du Laks på spinat med soyasjy

Trinn 1

Kok risen etter anvisningen på pakken. Finhakk hvitløk og løk. Varm olivenolje i en panne og fres løken godt. Tilsett spinat og la den falle litt sammen. Sett til side og tilsett salt og pepper.

Trinn 2

Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i olje på middels varme til den får en fin skorpe og rosa kjerne, ca. 8 minutter. Bland sammen olivenolje, sesamolje, eddik og soyasaus. Soyasjyen kan serveres lun eller kald.

Trinn 3

Anrett spinat sammen med laks. Topp med soyasjyen, limesaft og revet limeskall. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Smaksett retten med hakket frisk koriander.

Sunnhetsveilederen ™

Karbohydrater (35,5) herav Sukkerarter (4,7g), Fiber (4g), Protein (40,3g)

Verdier er angitt pr. voksen person.

Se utfyllende informasjon

  • Karbohydrater (35,5) herav Sukkerarter (4,7g)
  • Fiber (4g)
  • Protein (40,3g)

Verdiene som er oppgitt i Sunnhetsveilederen ™ gjelder ved publisering. Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik fra de oppgitte verdiene dersom leverandører endrer ingrediensenes vekt eller innhold. Les mer om Sunnhetsveilederen™ her.


Dra ned i kalender