Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks med thaisalat
Fri for melk

Oppskrift på Laks med thaisalat

Same same, but different. En lekker lakserett med impulser fra Sørøst-Asia. Den lette rissalaten passer perfekt til den saftige soyastekte laksen.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 137 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
4 dl Middagsris REMA 1000
1 stk Nykål
2 stk Tomat
1 stk Lime

Fra kjøkkenskapet ditt

2 fedd Hvitløk
1 klype Kajennepepper
1 ss Olivenolje REMA 1000
2 ss Soyasaus Kikkoman

Del vår Laks med thaisalat oppskrift


Slik lager du Laks med thaisalat

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris. Finsnitt nykål og tomater og finhakk hvitløk. Smak til med lime, salt og kajennepepper.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær fisken i mindre biter, ha på salt og pepper og stek den raskt i varm panne med olje. Hell over soyasausen når fisken er fin og brun. Vend risen inn i salaten, og dander fisken rundt salaten på et stort fat.

Serveringsforslag

Et dryss av finhakket koriander og ristede sesamfrø kan anbefales.


Dra ned i kalender