Laks med spinat og hoinsinsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Fisk på grillen Laks med spinat og hoinsinsaus

Laks med spinat og hoinsinsaus

3.8 i snitt
Laks med spinat og hoinsinsaus
Lekker laks – serveres straks! Har du knapt med tid, men lyst til lage en ekstra innbydende middag? Da bør du prøve denne asiatiskinspirerte lakseretten med hoisinsaus. Serveres med en frisk, syrlig og spicy spinatsalat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 dl
Middagsris, REMA 1000
2 stk
Strimlet laksefilet, 250g, Godehav
1 pose
Spinat, vasket og klar Bama
1 pk
Ingefær
1 stk
Rød chili
0.5 ss
Riseddik
1 ss
Olivenolje, REMA 1000
4 ss
Hoisin saus, Blue dragon
1 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris.

  2. Trinn 2

    Skrell og finsnitt ingefær og chili, bland med riseddik og olivenolje. Vend det inn i spinaten.

  3. Trinn 3

    Ha salt og pepper på fisken. Bruk en veldig varm panne med litt solsikkeolje og stek fisken raskt. Ha fisken på toppen av spinatsalaten og ha på hoisin saus. Server med kokt ris.

Server gjerne med koriander og lime.