Laks med Sandefjordsmør

Tidsbruk 35 minutter
6 ingredienser
279 planlagt
Laks med Sandefjordsmør
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Sandefjordsmør er en tradisjonsrik saus som smaker godt til forskjellige fiskeretter og til kylling. Her serveres den til saftige laksefileter med poteter og brokkoli.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Brokkoli
1 dl
Matfløte Tine
500 g
Poteter
1 stk
Sitron
4 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Ha salt og pepper på laksen og tilbered etter anvisning på pakken. Del brokkoli i buketter og kok dem i 3-5 minutter under lokk i vann tilsatt halvparten av smøret.

Trinn 2

Trinn 2

Kok opp fløten til den begynner å tykne. Trekk kjelen til side og rør inn smør litt etter litt. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Server laksefilet med poteter, brokkoli og Sandefjordsmør.

Serveringsforslag

Smak gjerne sausen til med persille.