Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks med Sandefjordsmør
Fri for gluten

Oppskrift på Laks med Sandefjordsmør

Sandefjordsmør er en tradisjonsrik saus som smaker godt til forskjellige fiskeretter og til kylling. Her serveres den til saftige laksefileter med poteter og brokkoli.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 6 ingredienser
Handlet 715 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk Brokkoli
1 dl Matfløte Tine
500 g Poteter
1 stk Sitron

Fra kjøkkenskapet ditt

4 ss Smør

Del vår Laks med Sandefjordsmør oppskrift


Slik lager du Laks med Sandefjordsmør

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Ha salt og pepper på laksen og tilbered etter anvisning på pakken. Del brokkoli i buketter og kok dem i 3-5 minutter under lokk i vann tilsatt halvparten av smøret.

Trinn 2

Trinn 2

Kok opp fløten til den begynner å tykne. Trekk kjelen til side og rør inn smør litt etter litt. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Server laksefilet med poteter, brokkoli og Sandefjordsmør.

Serveringsforslag

Smak gjerne sausen til med persille.


Dra ned i kalender