Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Laks med ris og grønnsaksbuljong

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
254 planlagt
Laks med ris og grønnsaksbuljong
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for melk
Vil du ha et godt og chunky alternativ til fiskesuppen? Her er en litt spicy laks, som trekker til seg ekstra god smak i grønnsaksbuljongen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
1 stk
Lime
1 stk
Rød chili
4 dl
Middagsris REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000
7 dl
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Fres skivet løk, chili, hvitløk og gulrot i pannen med litt olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i buljong og kok til grønnsakene er møre.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i aspargesbønner og kok opp.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett så laks i biter og la det trekke til fisken er gjennomvarm, ca 5-8 minutter. Ha i kokt ris og smak til med lime og salt. Serveres i suppeskåler.

Serveringsforslag

Dryss litt hakket koriander på toppen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender