Laks med ris og grønnsaksbuljong

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
404 planlagt
Laks med ris og grønnsaksbuljong
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Vil du ha et godt og chunky alternativ til fiskesuppen? Her er en litt spicy laks, som trekker til seg ekstra god smak i grønnsaksbuljongen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
1 stk
Lime
1 stk
Rød chili
4 dl
Middagsris REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000
7 dl
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Fres skivet løk, chili, hvitløk og gulrot i pannen med litt olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i buljong og kok til grønnsakene er møre.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i aspargesbønner og kok opp.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett så laks i biter og la det trekke til fisken er gjennomvarm, ca 5-8 minutter. Ha i kokt ris og smak til med lime og salt. Serveres i suppeskåler.

Serveringsforslag

Dryss litt hakket koriander på toppen.