Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks med ris og grønnsaksbuljong
Fri for melk

Oppskrift på Laks med ris og grønnsaksbuljong

Vil du ha et godt og chunky alternativ til fiskesuppen? Her er en litt spicy laks, som trekker til seg ekstra god smak i grønnsaksbuljongen.

Tidsbruk 20 minutter
Inneholder 10 ingredienser
Handlet 253 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
1 pakke Aspargesbønner 150 g
1 stk Løk
2 stk Gulrot
1 stk Lime
1 stk Rød chili
4 dl Middagsris REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

3 fedd Hvitløk
3 ss Olivenolje REMA 1000
7 dl Grønnsaksbuljong

Del vår Laks med ris og grønnsaksbuljong oppskrift


Slik lager du Laks med ris og grønnsaksbuljong

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Fres skivet løk, chili, hvitløk og gulrot i pannen med litt olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i buljong og kok til grønnsakene er møre.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i aspargesbønner og kok opp.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett så laks i biter og la det trekke til fisken er gjennomvarm, ca 5-8 minutter. Ha i kokt ris og smak til med lime og salt. Serveres i suppeskåler.

Serveringsforslag

Dryss litt hakket koriander på toppen.


Dra ned i kalender